Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μακρόπουλος

Δεν έριξε ούτε βλέμμα στις κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μακρόπουλος

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το Survivor 4 και έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας, έφτασε στην Ελλάδα. Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο ωστόσο εκείνος, δεν έριξε ούτε βλέμμα στον φακό.

Μπορεί να έκατσε λίγο καιρό στο παιχνίδι ωστόσο ο Δημήτρης Μακρόπουλος κατάφερε με τον δικό του τρόπο να προκαλέσει αναστάτωση, ενώ η ατάκα του «Δεν μπορεί», έμεινε στις δύο ομάδες για τα αγωνίσματα.

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία και για τόσο λίγο που κράτησε. Ήταν κάτι μαγικό που για μένα τελείωσε γρήγορα αλλά έτσι γίνονται αυτά», είχε πει ο Δημήτρης τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι φωτογραφίες από την επιστροφή του Δημήτρη Μακρόπουλου

Δημήτρης Μακρόπουλος αεροδρόμιο
Δημήτρης Μακρόπουλος Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Χαμός συνέβη την πρώτη μέρα που μπήκε στην ομάδα των Μπλε ο Μακρόπουλος

Όπως φαίνεται, ο Ασημακόπουλος πριν λίγες ημέρες δεν είχε επιτεθεί τυχαία στον Μπάρτζη! Όπως αναφέρει η έγκυρη πηγή "Soula Glamorous", υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την σχέση του νέου παίκτη, Δημήτρη Μακρόπουλο, με την ομάδα των Μπλε από την πρώτη μέρα κιόλας που μπήκε στο Survivor 4!

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του Survivor

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύσει την ομάδα των Μπλε ενώ αντιστοίχως στην ομάδα των Κόκκινων η παραγωγή πρόσθεσε τον Ηλία Μπόγδανο. Μπορεί ο τελευταίος να έχει δείξει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες πως έχει πολλά να δώσει στο παιχνίδι και την ομάδα του αφού είναι εξίσου καλός και σε αγωνίσματα και στις δουλειές της καλύβας αλλά... ο Δημήτρης Μακρόπουλος ίσως να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για όλα αυτά!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι από τους καλύτερους παίκτες των Μπλε, και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εμφανισιακά, συγκριτικά με τον Μπόγδανο μειονεκτεί. Αυτό φαίνεται πως είδε και η Μπλε ομάδα με το καλησπέρα σας και όπως αναφέρει η Soula Glamorous έκαναν μεγάλο σαματά στην παραγωγή, με φωνές και γιουχαρίσματα ενώ ήταν μπροστά και ο ίδιος, σε κατάσταση σοκ με όλο αυτό το "καλωσόρισμα".

 Survivor 4 Δημήτρης Μακρόπουλος

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν σας έχει μεταφέρει ανυπόστατη είδηση, ειδικά για το Survivor! Πριν γράψουμε κάτι το τσεκάρουμε από 100 πλευρές για να είναι 10000% έγκυρο! Μετά και από δικό μας τσεκάρισμα, με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώνουμε την είδηση που κυκλοφόρησε η Soula Glamorous!

Έγινε όντως μακελειό εκείνη την ημέρα και ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος που έχει "κομπλάρει" ο Δημήτρης Μακρόπουλος και δεν μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί καλά σε όσα απαιτεί το παιχνίδι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!