Survivor 4 - Μακρόπουλος: "Ο Αλέξης και ο Τζέιμς με ρωτούσαν τι λένε οι έξω"

"Πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, τους έλεγα ότι δεν είναι σωστό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μακρόπουλος:

Μπορεί η Βαλέρια Χοψονίδου να βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it το μεσημέρι της Παρασκευής και να έκανε αποκαλύψεις για τις διαπροσωπικές σχέσεις στο Survivor, αλλά ο Δημήτρης Μακρόπουλος που αποχώρησε μετά από αυτή συνδέθηκε μέσα skype στην εκπομπή κι έδωσε επιτέλους απαντήσεις σε πολύ "καυτά" ερωτήματα.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρης Μακρόπουλου για το Survivor

"Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να αποχωρήσω, θεωρούσα ότι θα μείνω λίγο παραπάνω. Παρ' όλα αυτά εντάξει έχω μαζέψει πολλές εμπειρίες. Το είχαμε συζητήσει με τον Αλέξη και μου είχε πει ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική πιθανότητα να με ψηφίσει γιατί δεν έχει κι άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι και καινούργιος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς. Με το που πήγα στο παιχνίδι όλοι θεώρησαν ότι είμαι ξάδερφος - γιος του γνωστού τραγουδιστή κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος να σχολιάζει κατά αυτόν τον τρόπο.", είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν οι παίκτες τον ρώτησαν τι συμβαίνει έξω εκείνος απάντησε: "Ο Αλέξης και ο Τζέιμς με ρωτούσαν περισσότερο. Πόσο καλά πηγαίνει, τι άποψη έχει σχηματίσει ο κόσμος. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν τους έχω μεταφέρει τίποτα γιατί πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι κι εγώ τους έλεγα δεν είναι σωστό.", είπε μεταξύ άλλων.

«Συγγνώμη για την παρατεταμένη χρήση της φράσης "δεν μπορεί"»

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr - και λίγη ώρα αργότερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας, με instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους followers του τις δικές του αλήθειες και την δική του οπτική γωνία των πραγμάτων.

Από τους 30 βαθμούς και τον καύσωνα του Άγιου Δομίνικου στους μηδέν βαθμούς της Αθήνας. Μια πικρία συνεχίζει να υπάρχει ωστόσο πλέον αισθάνομαι γεμάτος, γεμάτος ωραίες στιγμές, ωραίες αναμνήσεις, γεμάτος ιδέες και θεωρώ καλύτερος άνθρωπος.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή σας καθώς και για τα θετικά μηνύματα που έχω λάβει αλλά θα σας ευχαριστήσω και για τα αρνητικά μηνύματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την παρατεταμένη χρήση της φράσης δεν μπορεί.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο. Αποκάλυψε κι άλλα!