Survivor 4: Έφυγε η Μαριαλένα με το που πάτησε το πόδι του ο πρώην της στην καλύβα

Σοκαρισμένη ακόμα και την στιγμή που τον χαιρέτησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έφυγε η Μαριαλένα με το που πάτησε το πόδι του ο πρώην της στην καλύβα

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε με τον Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο Survivor και να αντικρίζει την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Όπως ήταν λογικό η παίκτρια των μπλε "πάγωσε" αποκάλυψε πως τους δύο από τους νέους παίκτες τους γνώριζε ενώ μετά από την αμηχανία που επικράτησε έδωσε το χέρι στον πρώην της και στην συνέχεια έφυγε για την παραλία!

Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης! Μάλιστα του τελευταία του έκανε αρνητική εντύπωση πως μόλις έφτασαν στην παραλία οι άλλοι παίκτες άρχισαν να απομακρύνονται! Εμείς βέβαια για αυτήν την άφιξη σας είχαμε ενημερώσει καιρό!

Survivor 4: Σε δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση η Μαριαλένα

Άσχημα ψυχολογικά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, μαζί με της νυν κοπέλας του. Καθώς, όχι μόνο μπήκαν στο ριάλιτι, αλλά θα δούμε να μπαίνουν και στην ίδια ομάδα με την γυμνάστρια.

Η παραγωγή δεν σκέφτεται συναισθηματισμούς και σχέσεις, αλλά θέλει να κρατήσει τα υψηλά νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην prime time ζώνη και δεν θέλουν να μην γίνει καμία ανατροπή.

Survivor 4 Μαριαλένα πρώην σύντροφος

Έτσι λοιπόν όπως θα δούμε και την Κυριακή 21/2, η Μαριαλένα θα σοκαριστεί με το που τους δει, ωστόσο δεν θα χάσει την ψυχραιμία της. Θα εξηγήσει μάλιστα, πως θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το αμήχανο σκηνικό που δημιουργήθηκε στην ομάδα της, καθώς όπως αναφέραμε, ο πρώην και η νυν αυτού θα μπουν στους Μπλε!

[/OEmbed]

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα στην ομάδα θα αλλάξει σημαντικά. Σύμφωνα μάλιστα με spoiler μας η ψυχολογία της Μαριαλένας ήδη έχει αλλάξει και αυτό θα φανεί και στα επόμενα αγωνίσματα. Η παρουσία του πρώην συντρόφου της θα τη ρίξει πολύ ψυχολογικά και μήπως...αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ότι δηλαδή σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες...