Αναγνωστόπουλος για Survivor 4: "Η Χριστίνα είναι φίλη μου. Δεν προχώρησε σε σχέση με τον Σάκη"

"Με τη Μαριαλένα χώρισαν άσχημα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναγνωστόπουλος για Survivor 4:

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης το πρωί της Δευτέρας ήταν και στο Πρωινό το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και η αμήχανη στιγμή που ο πρώην της Μαριαλένας την πλησιάζει για να την χαιρετήσει, έχοντας στο πλευρό του την... νυν (όπως νομίζει η παίκτρια των Μπλε).

Όπως εξήγησε ωστόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ζευγάρι, κάτι που η Μαριαλένα δεν έχει μάθει μέχρι σήμερα.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η Χριστίνα δεν είναι η νυν του Σάκη. Δεν είναι νυν. Είχαν ένα φλερτ για έναν μήνα περίπου. Η Χριστίνα είναι φίλη μου. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είχαν φλερτ για έναν μήνα, ενάμιση. Μέχρι εκεί. Δεν προχώρησε, δε βγήκε σε σχέση, τέλος. Απλά ήταν μετά τη Μαριαλένα. Με τη Μαριαλένα χώρισαν άσχημα. Δεν ξέρει περαιτέρω πράγματα. Οπότε ξέρει τη Χριστίνα σαν νυν. Δεν είχαν καθόλου σχέση. Το ξέρω γιατί η Χριστίνα είναι φίλη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το ξέσπασμα της Μαριαλένας πίσω από τις κάμερες του Survivor

Φανταστείτε πόσο νευριασμένη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την είσοδο του πρώην της στο Survivor που και με μοντάζ δεν κατάφερε η παραγωγή να κρύψει τα νεύρα της!

Από την μια αυτό ήθελε να πετύχει - τα νούμερα τηλεθέασης να πάνε στον Θεό, όπως και πήγαν - από την άλλη όμως η κατάσταση ξέφυγε! Λίγο έλειψε να οδηγηθεί σε φιάσκο η απόφαση του Ατζούν να βάλει στο Survivor και στη μπλε ομάδα τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά! Κι αυτό; Διότι λίγο έλειψε να χάσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της παραγωγής την πλησίασαν για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και εκείνη εν βρασμό ψυχής τους έκανε επίθεση και έδειχνε αποφασισμένη να τα μαζέψει όλα και να αποχωρήσει από το Survivor!

Ποιος είδε την Μαριαλένα και δεν φοβήθηκε! Αρχικά να σας τονίσουμε πως το επεισόδιο αυτό έχει γυριστεί την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή πριν από 4 ημέρες! Η ίδια θεώρησε ασέβεια από την παραγωγή να της κάνει κάτι τέτοιο, διότι δύο μήνες μέσα στο παιχνίδι έχει ανεχτεί τα πάντα και σίγουρο όλο αυτό μόνο προς το χειρότερο μπορούσε να επηρεάσει την ψυχολογία της! Νευριασμένη φώναζε πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr