Survivor 4 spoiler 23/2: Ποιον δίνει υποψήφιο η Καρολίνα

Έχουμε όνομα, ξεκάθαρα πράγματα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 23/2: Ποιον δίνει υποψήφιο η Καρολίνα

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr νικητές της πρώτης ασυλίας εχθές στο Survivor ήταν η Μπλε ομάδα, άρα για ακόμα μια φορά παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους να παλεύουν για την ατομική ασυλία της οποίας νικήτρια ήταν η Καρολίνα!

Η αλήθεια είναι πως η Καρολίνα είχε μείνει τελευταία μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, αλλά όταν ο ηθοποιός κατάλαβε ότι έχουν μείνει οι δυο τους να παλεύουν απλά τα παράτησε και της έδωσε τη νίκη απλόχερα! Μάλλον, εμπιστεύεται πολύ την κρίση της για να της δώσει τέτοιο πλεονέκτημα...

Και κάπως έτσι οι παίκτες πέρασαν στο συμβούλιο του νησιού που... εκεί κι αν έγινε το έλα να δεις! Για να μην σας τα πολυλογώ ωστόσο, η ομάδα των Κόκκινων ψήφισε την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που αυτή δεν ήταν άλλη από την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού όλοι πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις Σοφίας και Μαριάνθης, την κατηγορούν ανοιχτά πως δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα!

Ποιον δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα σήμερα 23/2 στο Survivor

Στην χθεσινή ψηφοφορία η Καρολίνα είδαμε να "σταυρώνει" την Σοφία Μαργαρίτη, οπότε είναι ξεκάθαρα πως με το πλεονέκτημα της ασυλίας που της δόθηκε, ο παίκτης που θα δείξει για υποψήφιο προς αποχώρηση είναι η Σοφία Μαργαρίτη, αν δεν την προλάβει η ομάδα της και την βγάλουν εκείνοι από τους ψήφους!

Survivor 4 spoiler 23/2 υποψήφιος από Καρολίνα

Από την άλλη ενδέχεται να έχουμε και την Μαριάνθη στους υποψήφιους! Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα σήμερα!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!