Survivor 4: Άννα Μαρία για Καρολίνα - «Δεν το περίμενα να δώσει γυναίκα»

Θυμήθηκε τη γυναικεία αλληλεγγύη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Άννα Μαρία για Καρολίνα - «Δεν το περίμενα να δώσει γυναίκα»

Απίθανο είναι το κρεσέντο της Άννας Μαρίας Βέλλη, που συνεχίζεται στο Survivor, με την ίδια να κάνει μεν bullying σε γυναίκες, με επίκεντρο την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά να κατηγορεί τελικά την Καρολίνα για την επιλογή της, έχοντας την ασυλία.

Η μπλε ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τρεις γυναίκες να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και την Καρολίνα να υποδεικνύει τη Μαριάνθη Κάσδαγλη ως τρίτη, δίπλα στις Ανθή Σαλαγκούδη και Σοφία Μαργαρίτη, με τη Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να αφήνουν «πυρά» για αυτή την επιλογή της.

Survivor Βέλλη Μπάρτζης

Ο αγρότης τόνισε, ότι την υπέδειξε λόγω του φύλου της και όχι αγωνιστικά. Η Άννα Μαρία, επίσης, αναφέρθηκε στο ότι είναι απαράδεκτο να ψηφίζει μια γυναίκα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα κάνει εκείνη, αφού εδώ και καιρό βλέπουμε να επιτίθεται ανελέητα στην Ελευθερία.

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου με το καυγαδάκι Βέλλη - Μπάρτζη

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή Love It έπαιξε τις κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, μια από τις οποίες αφορά και το.. καυγαδάκι της Άννας Μαρία και του Νίκου.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα δυο παιδιά να διατηρούν σχέση, παρόλο που η Άννα Μαρία βρίσκεται ήδη σε μια σοβαρή σχέση πίσω στην Ελλάδα.

 Survivor 4 καυγαδάκι Βέλλη - Μπάρτζη

Χθες μάλιστα, οι δυο παίκτες της Μπλε ομάδας εκτός από τα.. περίεργα χάδια μεταξύ τους, φαίνεται να είχαν και έναν «χαμογελαστό» καυγά μπροστά στην Μαριαλένα, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει την φίλη της, με τον Νίκο τελικά να χάσει πίσω μιας και όπως είπε ο ίδιος θα είχε γκρίνια!