Survivor 4: Βίντεο με τρυφερά χάδια του Νίκου στην Άννα Μαρία

Εγώ πάντως με έναν καλό μου φίλο τέτοια δεν κάνω...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο με τρυφερά χάδια του Νίκου στην Άννα Μαρία

Μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία μεταδόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor από την... ειδυλλιακή παραλία των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους συνέχεια αναφέρουν πως είναι απλά δυο καλοί φίλοι! Εγώ πάντως με τον κολλητό μου τέτοια δεν κάνω...

Μία σχέση που μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών τους και ειδικά σε εκείνο του Αλέξη Παππά που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατηγορηθεί για ανήθικη συμπεριφορά επειδή είχε εξαφανιστεί για πάνω από έξι ώρες με τον Χρήστο Σταμούλη. Κάτι για το οποίο τιμωρήθηκαν από την παραγωγή.

Όμως, ο Αλέξης Παππάς, θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες των συμπαικτών του για ανήθικη συμπεριφορά, επικεντρώθηκε στην πολύ στενή σχέση που έχουν αναπτύξει Νίκος και Άννα Μαρία. Ο Αλέξης σχολίασε το πόσο κοντά έχουν έρθει, αφήνοντας υπονοούμενα στην Άννα Μαρία για την ηθική της, θυμίζοντάς της πως έξω από το παιχνίδι, στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της, ο Άκης και της είπε ευθέως πως αυτό που κάνει με τον Νίκο δεν είναι και τόσο... ηθικό. Σχολιασμός που έκανε την Άννα Μαρία να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς θεώρησε πως ήταν πραγματικά άδικο για εκείνη όλο αυτό που άφησε να εννοηθεί.

Πάντως, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έδειξε να κλονίζει τη φιλία της με τον Νίκο ο οποίος συνεχίζει να τη φροντίζει και να είναι τρυφερός μαζί της.

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον αγρότη του ριάλιτι να είναι ξαπλωμένος δίπλα στην Άννα Μαρία και να της χαϊδεύει το χέρι την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Οι τρυφερές στιγμές του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας στο Survivor

Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η δημοσιογράφος - Youtuber, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Μακρή, γράφεται πως πήρε την απόφαση να γυρίσει στον πρώην της.

Πρόκειται για τον Αρκάδιο Σβολάκη που μένει στον Πειραιά. Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, ωστόσο, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

0 32χρονος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

Άννα Μαρίας Βέλλη σύντροφος