Survivor 4 - Βέλλη: «Ο άνθρωπος μου με ξέρει αλλά έχουμε να μιλήσουμε μήνες»

Ξέσπασε σε κλάματα μετά τις κατηγορίες που έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μπάρτζη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βέλλη: «Ο άνθρωπος μου με ξέρει αλλά έχουμε να μιλήσουμε μήνες»

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Παππά , για «άσεμνη» συμπεριφορά ως προς το αγόρι της.

Η ηθοποιός και youtuber, δήλωσε πως το αγόρι της την γνωρίζει καλά, ωστόσο έχουν πολύ καιρό να μιλήσουν και αυτό μάλλον την κάνει να νιώθει την ανασφάλεια. Η Άννα Μαρία μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο Αλέξης Παππάς λέει ψέματα προσπαθεί να σκορπίσει την διχόνοια καλύπτοντας έτσι τις δικές του ανασφάλειες.

Η παίκτρια δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της αφού ένιωθε μεγάλη επίθεση χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί. Τέλος τόνισε πως με τον Νίκο απλά είναι φίλοι, τον συμπαθεί και επικοινωνούν πολύ καλά. Προηγουμένως παραδέχτηκε πως αν βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία ίσως έβλεπε αλλιώς τον Νίκο Μπάρτζη.

Το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor 4: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη σίγουρα είναι μια από τις παίκτριες που έχει συζητηθεί πολύ, τόσο για τις επιδόσεις της στο Survivor 4, όσο και για το χαρακτήρα της. Ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα, έχει έναν άνθρωπο για να την περιμένει με αγωνία. Ο λόγος για τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος - Youtuber, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Μακρή, γράφεται πως πήρε την απόφαση να γυρίσει στον πρώην της.

Πρόκειται για τον Αρκάδιο Σβολάκη που μένει στον Πειραιά. Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, ωστόσο, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

0 32χρονος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

άννα μαρία βέλλη αγόρι