Survivor 4 - Highlights 23/2: Η επιμονή του Κόρο να διώξει την Ανθή και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Highlights 23/2: Η επιμονή του Κόρο να διώξει την Ανθή και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε χθες (23/2) και για ακόμα μία φορά έγινε ο κακός χαμός στο νησί μιας και υπήρξαν εντάσεις και στις δύο ομάδες. Εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα τα highlights με την επιμονή της κόκκινης ομάδας να διώξει την Ανθή αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Survivor 4 - Κόρο: «Ο Κώστας είχε προτείνει να πούμε στην Ασημίνα ότι της είχαν πέσει τα μαλλιά»

Σε πολλές και πικάντικες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κόρο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον ίδιο να δίνει στεγνά τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Με αφορμή τις μαγειρεμένες ψήφους των παικτών, μια συζήτηση που ξεκίνησε με την Καρολίνα και την Σοφία, ο Κόρο αποκάλυψε πως ο Κώστας είναι αυτός που ουσιαστικά θέλει να κατευθύνει την ομάδα του και να την κινεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως ο Κώστας πολλές φορές είπε στον Κόρο να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο, παρόλο που ήξερε πως είναι πολύ κοντά, ενώ πριν λίγο καιρό είχε προτείνει στους παίκτες να αποθαρρύνουν την Ασημίνα προκειμένου να της χαλάσουν την ψυχολογία και να φύγει.

Συγκεκριμένα κιόλας, ο Κόρο αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης του τους παρότρυνε να της πουν μέχρι και ότι της έχουν πέσει τα μαλλιά!

Survivor 4: Τα έβαλε με την Σοφία η Καρολίνα - «Προκαλεί πολύ με την συμπεριφορά της»

Με ένα έντονο ξέσπασμα της Καρολίνας ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την ίδια να τα βάζει αυτήν την φορά με την Σοφία Μαργαρίτη.

Οι εντάσεις του χθεσινού συμβουλίου του νησιού φαίνεται να συνεχίστηκαν και στις καλύβες των παικτών και ιδιαίτερα σε αυτή της Κόκκινης ομάδας.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα έστησε στον τοίχο την Σοφία, καθώς η δεύτερη έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως οι ψήφοι είναι φτιαχτοί, καθώς οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ τους συνεχώς κατευθύνουν τον έναν τον άλλο, για το ποιον θα βγάλουν στον ντάκο, με την Ανθή και τον Περικλή να είναι αυτοί που η πλειοψηφία της ομάδας θέλει να διώξει.

Αυτό όμως φαίνεται να ισχύει και από την πλευρά της Σοφίας, μιας και η ίδια παρόλο που κατηγορεί την συμπεριφορά αυτή, είχε αλληλοψηφιστεί με την Μαριάνθη προκειμένου να μην συγκεντρώσει πολλές ψήφους η Ανθή, ενώ έβγαλε στην σέντρα και τον Γιώργο Κοψιδά.

Survivor 4: Άσχημος καυγάς μεταξύ Ανθής και Κοψιδά - «Εσύ με βρίζεις πίσω από την πλάτη μου»

Στα μαχαίρια για ακόμη μια φορά ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Ανθή με τον Κοψιδά, με την πρώτη να τον κατηγορεί πως την έβρισε πισώπλατα.

Η δημοσιογράφος των Κόκκινων αυτές τις μέρες έχει βρεθεί αρκετά στο επίκεντρο του σχολιασμού, με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της να επιθυμούν να φύγει από το παιχνίδι, για αυτό και την όρισαν ως πρώτη υποψήφια.

Αυτήν την φορά η ίδια έκανε επίθεση στον Γιώργο Κοψιδά υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός την βρίζει συνεχώς πίσω από την πλάτη της και πως είναι σίγουρα ένας από αυτούς που θέλουν να την διώξει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν την έχει βρίσει ποτέ και πως όλα αυτά είναι λάθος μεταφορές και παραποιήσεις της Σοφίας, η οποία συνηθίζει σύμφωνα με τον ίδιο να μεταφέρει πράγματα που δεν ισχύουν.

Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος η Ανθή με δική της απόφαση

Στο σημερινό αγώνα ασυλίας, η Ανθή ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό πως παρόλο που δεν έχει κάποια οδηγία από τον γιατρό, αποφάσισε να μην παίξει στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει λάβει μια στοίβα αρνητικών σχολίων, με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δυσανασχετούν κάθε φορά που παίζει, καθώς η ήττα της είναι σχεδόν δεδομένη.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε αυτή την φορά να τους κάνει το χατίρι και να μην συμμετέχει στον αποψινό αγώνα, για να μην υποστηρίζουν μετά πως φταίει αυτή, σε περίπτωση που χάσουν.

Φυσικά, τον λόγο αμέσως μετά πήραν και οι συμπαίκτες της, οι οποίοι δήλωσαν πως της προτείνουν να μην παίξει μόνο όταν δεν αισθάνεται καλά, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά, με τον Ασημακόπουλο μάλιστα να αποκαλύπτει πως ακόμα και οι φιλές της, όπως η Μαριάνθη, έχουν εξίσου υποστηρίξει να μην παίζει συχνά η Ανθή.

Survivor 4: Νικητές του αγώνα ασυλίας οι μπλε με σκορ 9-10

Στο σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor η ομάδα που είχε την καλύτερη επίδοση και κατάφερε να κερδίσει ήταν, ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει εμείς ήδη, οι Μπλε σημειώνοντας το σκορ 9-10.

Μετά από αρκετές εντάσεις τόσο στην ομάδα των Κόκκινων με την Ανθή να ανακοινώνει πως δεν θα παίξει, όσο όμως και στην ομάδα των Μπλε, με μια έντονη συζήτηση μεταξύ Παππά και Μπάρτζη, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την σημερινή ασυλία.

Ωστόσο, οι Μπλε φάνηκε να μην επηρεάστηκαν τόσο από τους προηγούμενους καυγάδες για αυτό και οι επιδόσεις τους ήταν πολύ καλύτερες, με αποτέλεσμα να κερδίσουν για δεύτερη φορά σερί το παιχνίδι ασυλίας, που σε σημαντικό κρίθηκε από τα δύο ματσαρίσματα Τζέιμς-Τριαντάφυλλου, με το ένα να οφείλεται στο «πέναλτι» από τη μη συμμετοχή της Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Μπάρτζης κατά του Παππά - «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου»

«Μπουρλότο» συνεχίζουν να είναι στο Survivor οι «Μπλε», με τις δύο υποομάδες της παραλίας να έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, με τους δύο να τονίζουν πως αδιαφορούν για το ότι μπορεί να ψηφίζονταν σε περίπτωση ήττας, «πυροδοτώντας» έτσι την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη.

Ο τελευταίος ήταν και πάλι επιθετικός στην πλευρά του Παππά. «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου», ήταν μια από τις ατάκες του, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι τρεις νέοι παίκτες ενώ στο χθεσινό επεισόδιο ο Νίκος αρνήθηκε να φάει με την ομάδα του.

Survivor 4: Η μπηχτή του Ασημακόπουλου στον Τζέιμς - «Μπράβο θα γυρίσεις στην Ρόδο και θα σε κάνουν Εθνικό σταρ»

Ένας έντονος καυγάς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη των Μπλε διαδραματίστηκε μεταξύ του Τζέιμς και της κόκκινης ομάδας, ιδίως με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς ανέφερε πως είναι αρκετά άσχημο που αποθαρρύνουν την Ανθή να μην παίξει και πως δείχνει αρκετά ασέβεια από την πλευρά τους. Φυσικά, τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστηρίζοντας πως είναι λάθος η κατηγορία του, τονίζοντας πως μόνο όταν δεν είναι καλά της προτείνουν να μείνει εκτός.

Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος δεν δίστασε να αναφέρει πως ο Τζέιμς λέει ότι λέει για τα μάτια του κόσμου και για να δείξει ότι σκέφτεται μέχρι και το καλό της αντίπαλης ομάδας, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα γυρίσει στην Ρόδο και θα τον κάνουν.. Εθνικό σταρ!

Μετά από λίγο τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έδειξε έντονα την ενόχληση του προς όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως κρατάνε με το ζόρι εκτός αγώνα την Ανθή, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο λάθος ήταν η σημερινή κίνηση της Ανθής να μην παίξει, με αποτέλεσμα να τους δωθεί ένα σοβαρό πέναλτι.

Survivor 4: Κόρο για Ανθή - «Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε από αυτό το παράσιτο είναι να το ψηφίσουμε να φύγει»

Τα φτυάρια έβγαλαν ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο μετά την επιστροφή τους στην καλύβα, αναφέροντας πως ο μόνος τρόπος να νικάνε είναι μόνο εάν αποχωρήσει η Ανθή.

Οι δυο παίκτες των Κόκκινων έχουν αναφέρει αμέτρητες φορές την.. εμπάθεια που έχουν προς την δημοσιογράφο της ομάδας, τονίζοντας πως δεν συμβάλλει ούτε στην καλύβα αλλά ούτε και αγωνιστικά.

Μετά την απόφαση της Ανθής να μην παίξει στον σημερινό αγώνα ασυλίας, το κλίμα στην ομάδα ήταν αρκετά έντονο, με τον Τζέιμς μάλιστα να κάνει λόγο για ασέβεια.

Αφού επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κόρο, σχολιάζοντας αυτή της απόφαση, δήλωσαν πως ήταν πιο πιθανό να μην συμμετείχε λόγω της λάσπης, παρά για το κοινό καλό της ομάδας.

Χαρακτηρισμοί φυσικά όπως «παράσιτο» και «χαρούμενο σπίτι στο λιβάδι» δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ ανέφεραν για ακόμη μια φορά πόσο δεν συνεισφέρει στην ομάδα.

Survivor 4: Υποψήφιες προς αποχώρηση η Σοφία και η Μαριάνθη

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Σοφία και η Μαριάνθη.

Μετά την συνεχόμενη δεύτερη ήττα των Κόκκινων, οι παίκτες χρειάστηκαν να μπουν ξανά στην δυσάρεστη θέση και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Έτσι λοιπόν, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη που ψηφίστηκε στην πρώτη ψηφοφορία, στον ντάκο βγήκε και η Μαριάνθη με την Σοφία, με την πρώτη μάλιστα να την επιλέγει η Καρολίνα, μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, μια απόφαση για την οποία εμείς σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το απόγευμα, ενώ η δεύτερη βγήκε από την ομάδα, καθώς στο σημερινό επεισόδιο η Σοφία βρέθηκε πρωταγωνίστρια τόσο στο ξέσπασμα της Καρολίνας, όσο και στον καυγά με το φαγητό.

Survivor 4 - Σοφία: «Ο τσοπάνης του μαντρί είναι ο Γιώργος Κοψιδάς»

«Βόμβες» έριξε η Σοφία Μαργαρίτη στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την ίδια, αφότου βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, να αναφέρει πως στην ομάδα της εξουσία ασκεί ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος, που δίνει τη γραμμή στους συμπαίκτες της.

Η μηχανικός αυτοκινήτων, παίρνοντας στην αρχή το λόγο από τον Γιώργο Λιανό, θέλησε για ακόμη μια φορά να υπερασπιστεί την Ανθή Σαλαγκούδη και να ρίξει τα «πυρά» της στον τραγουδιστή, τονίζοντας πως εκείνος «μαγειρεύει» τις ψήφους και δημιουργεί κλίμα, μιλώντας για τον πατέρα της παρουσιάστριας.

Η ίδια, μετά από ερώτηση του Τζέιμς, πρόσθεσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς είναι αρχηγός στο «μαντρί» της κόκκινης ομάδας, με τον Τριαντάφυλλο να ακολουθεί και να δίνει γραμμή στους υπόλοιπους. Ο ηθοποιός απάντησε λέγοντας, ότι «η καραμέλα αυτή πρέπει να τελειώσει επιτέλους».