Survivor 4: Η Μαριάνθη πλησιάζει την Καρολίνα μετά την αποχώρηση της Ανθής

Τα γυρίζει για να μην μείνει μόνη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριάνθη πλησιάζει την Καρολίνα μετά την αποχώρηση της Ανθής

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άγιο Δομίνικο, με την Καρολίνα Καλύβα να μοιάζει αυτή την ώρα ως μια ηγέτιδα δύναμη στην κόκκινη ομάδα και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη να ετοιμάζεται να γίνει ξανά «κολλητή» της, μετά την άκρως επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Η εβδομάδα πέρασε με πολλές κόντρες στην παραλία των «Κόκκινων» στο Survivor, με τη Σοφία Μαργαρίτη και την υποπλοίαρχο να στέκονται στο πλευρό της παρουσιάστριας, ευελπιστώντας πως θα «πατούσαν» στη δημοτικότητα, που έμοιαζε να έχει ως δημοφιλέστερη παίκτρια προ μηνός, αλλά και τις τέσσερις φορές που είχε περάσει αλώβητη από υποψηφιότητα αποχώρησης. Η εξέλιξη της αποχώρησης της Σαλαγκούδη, όμως, άφησε «κόκκαλο» τις δύο παίκτριες.

Survivor Μαριάνθη Καρολίνα

Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι πως επιχειρούν… να τα μαζέψουν απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, με τους οποίους βρέθηκαν σε ουκ ολίγες αψιμαχίες την εβδομάδα, που πέρασε, δείχνοντας πως το μεταξύ τους σχίσμα ήταν μεγάλο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είναι μόνες τους και με ισχυρή πιθανότητα να ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να τους πλησιάσουν εκ νέου... διαβάστε τη συνέχεια για τη Μαριάνθη και την Καρολίνα στο Athensmagazine.gr