Survivor 4: Ασημακόπουλος και Κόρο στρέφονται εναντίον Ντάφυ και Κοψιδά

Αρχίζουν να καταρρέουν οι ισορροπίες στην κόκκινη ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ασημακόπουλος και Κόρο στρέφονται εναντίον Ντάφυ και Κοψιδά

Τρομερές εξελίξεις έρχονται σύντομα στο Survivor, αφού δύο Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας, ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι, ξεσηκώνονται στην παραλία και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» την αρχηγία απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Οι δύο τελευταίοι έχουν καταφέρει εδώ και πολύ καιρό, ίσως και από τις τελευταίες μέρες της εποχής των Διασήμων, να αναδειχθούν σε κορυφαίες και ηγετικές προσωπικότητες των «Κόκκινων», κάτι που προς το παρόν δεν έχει αμφισβητηθεί. Κι όποιος το έκανε… τιμωρήθηκε, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι το τελευταίο θύμα.

Survivor Τριαντάφυλλος υποομάδα

Αυτό δεν είναι, φυσικά, κάτι αρνητικό, καθώς το Survivor είναι ένα ριάλιτι, όπου πέραν των αγωνισμάτων, η στρατηγική στην κοινή συμβίωση παίζει κομβικό ρόλο. Ο Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος, παρά τις τριβές που υπάρχουν μέχρι τώρα μεταξύ τους, τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, έχοντας «απορροφήσει» τους «Κόρο», Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο στον χωρισμό των δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κι εκείνοι δε θα… επαναστατήσουν, εφόσον βρουν την ευκαιρία... διαβάστε τη συνέχεια για τους Κόκκινους στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram