Survivor 4: Αναστάτωση στο συμβούλιο με τον Τζειμς - «Λες ότι οι καινούργιοι φταίνε για τις ήττες;»

«Ο Πρίγκιπας πέφτει από τον θρόνο του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αναστάτωση στο συμβούλιο με τον Τζειμς - «Λες ότι οι καινούργιοι φταίνε για τις ήττες;»

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του συμβουλίου στο Survivor, με τη στάση του να έχει «πυροδοτήσει» αντιδράσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που βάλλουν εναντίον του.

Η μπλε ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απώλεια του αγωνίσματος ασυλίας και ο μόνος που δεν κινδυνεύει είναι ο Τζέιμς, ο οποίος πήρε την ατομική ασυλία. Η απόφασή του, όμως, να ψηφίσει αγωνιστικά και να βάλει στην άκρη την ηθική, την οποία είχε επικαλεστεί πολλές φορές, έκανε αρκετούς παίκτες έξαλλους.

Τζέιμς καινούργιοι παίκτες

Λίγο αργότερα και αφού είδε, ότι η αναμενόμενη ψήφος του στον Κρις Σταμούλη φέρνει αυτές τις αντιδράσεις, φρόντισε να στοχοποιήσει τους νέους παίκτες, λέγοντας πως από τη στιγμή, που ήρθαν, οι «Μπλε» άρχισαν να χάνουν. Και σε εκείνο το σημείο, όμως, υπήρξε ένταση, με τον Τζέιμς να προσπαθεί… να τα μαζέψει.

Η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε ότι «η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς τρίζει», με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει πως οι παλιοί και ισχυροί παίκτες της μπλε ομάδας έχουν ξενερώσει, που έχει έρθει ο Σάκης Κατσούλης. Ο τελευταίος, μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, απάντησαν στον Τζέιμς πως έχουν φέρει νίκες και όχι ήττες.

Οι ατάκες του Τζέιμς για τους καινούργιους παίκτες στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θαυμάζω τον Τζέιμς, είναι πολύ έξυπνος»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζέιμς, ξεκαθαρίζοντας πως τον γνώρισε ουσιαστικά σαν άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι και πως τον θαυμάζει πολύ για την εξυπνάδα του.

Η ίδια είχε μιλήσει και όταν βγήκε από το παιχνίδι για τον συμπαίκτη της και είχε εξηγήσει πως βρέθηκε κοντά του επειδή ήταν ένας άνθρωπος που είχε μυαλό και αυτό είναι κάτι που εκτιμά.

Στις σημερινές δηλώσεις της, αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες της που είπαν πράγματα πίσω από την πλάτη της, όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω», είπε αρχικά.

Έλενα Κρεμλίδου James

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με τον Τζέιμς ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω».