Survivor 4: Δύσκολο να βγει υποψήφια προς αποχώρηση γυναίκα στους Μπλε από εδώ και πέρα

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Τζέιμς έδωσε Καλίδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Δύσκολο να βγει υποψήφια προς αποχώρηση γυναίκα στους Μπλε από εδώ και πέρα

Σίγουρα οι περισσότεροι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor απόρησαν γιατί ο Τζέιμς δεν έδωσε κάποια γυναίκα αλλά τον καλό του φίλο, Πάνο! Θα σας πούμε εμείς! Γιατί φέρθηκε εγωιστικά! Οι κόκκινοι τον κατηγορούν για "σουβλατζή - μπιφτεκά" και ότι κάνει κωλοτούμπες και δεν έχουν άδικο!

Θυμάστε τι έκανε ο Τζέιμς στις πρώτες ατομικές ασυλίες; Το έπαιζε αθώος και καλός και τις παρατούσε για να μην δώσει κανέναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση! Τώρα όμως που κινδυνεύει ο ίδιος το γυρνάει!

Γιατί κινδυνεύει ο ίδιος λοιπόν... Ο ίδιος είπε ότι φοβόταν ότι αν έδινε την Ελευθερία ή την Χριστίνα θα αποχωρούσε μια εξ αυτών και θα έμεναν στο παιχνίδι οι Άλεξ και Κρις ενώ με τον Πάνο έχουν λιγότερες πιθανότητες να μείνουν! Ναι τον Πάνο τον έδωσε και δεν έδωσε για παράδειγμα τον Γιώργο Ταβλαδάκη, διότι εκεί σίγουρα θα έφευγε ο τελευταίος!

Όμως ο λόγος που δεν έδωσε γυναίκα ήταν άλλος! Διότι αν για παράδειγμα έδινε την Ελευθερία και η Ελευθερία αποχωρούσε τότε θα έμεναν 3 γυναίκες στην ομάδα! Τι σημαίνει αυτό; Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!