Survivor 4 - highlights 2/3: Οι θεατές Κρις & Άλεξ, η κατάρρευση της Ελένης και το "άδειασμα" στον Τζέιμς

Θα αποχωρήσει η Σοφία Μαργαρίτη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 2/3: Οι θεατές Κρις & Άλεξ, η κατάρρευση της Ελένης και το

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Κρις Σταμούλη και τον Άλεξ Παππά να ανακοινώνουν πως δεν θα αγωνιστούν για την ασυλία, την Ελένη Χαμπέρη να καταρρέει αλλά για ακόμη μια φορά να "αδειάζουν" τον Τζέιμς Καφετζή.

Αυτά είναι τα highlights 2/3 του Survivor 4

Επικό στιγμιότυπο στους Κόκκινους - «Πιστεύω ότι την άφησε η Μαριάνθη»

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, αφού ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε ακόμη ένα έπος, κατηγορώντας τον Γιώργο Κορόμι και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, ότι… πέρδονται μπροστά στους υπόλοιπους, ενώ το κάνουν ο ίδιος.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία, που βρήκε θριαμβεύτρια την κόκκινη ομάδα, καθώς και το συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες της βρίσκονταν σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, με το θέμα συζήτησης να είναι το ποιος αφήνει τις πορδές του μπροστά στους υπόλοιπους.

Survivor 4 Ντάφι

Πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ντάφι», ο οποίος μετά το έπος της τούμπας του μες στην νύχτα, στην προσπάθεια του να πάει στην τουαλέτα, άρχισε να κατηγορεί τον «Κόρο» και τη Μαριάνθη, ότι… τους έφυγε και την αμόλησαν. Η Μαριάνθη του απάντησε, ότι εκείνος τις αφήνει συνέχεια, με τους συμπαίκτες τους να… δακρύζουν από τα γέλια.

Τριαντάφυλλος: «Ο Τζέιμς φοβάται πολύ τον Σάκη»

Σε άγριο κράξιμο προχώρησε προς τον Τζέιμς Καφετζή για ακόμη μια φορά στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να τον κατηγορεί, επί της ουσίας, πως όποιες κινήσεις κάνει γίνονται, επειδή φοβάται την επέλαση του Σάκη Κατσούλη.

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, όταν ο Τζέιμς συγκέντρωσε σειρά από αρνητικά σχόλια με την ατάκα του για τους νέους παίκτες, υπονοώντας πως από τη στιγμή που ήρθαν στο ριάλιτι, η ομάδα τους συνέχεια χάνει.

Τριαντάφυλλος Survivor

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από συμπαίκτες και αντιπάλους, με τον «Ντάφι» ειδικά να αντιδρά έντονα και να λέει πως κάνει διαρκώς «κωλοτούμπες», προσθέτοντας πως τις πραγματοποιεί, επειδή φοβάται τον Σάκη, καθώς είναι δυνατός παίκτης αγωνιστικά και μπορεί να τον απειλήσει.

«Ο Ηλίας έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Κόκκινους»

Ο Τριαντάφυλλος έχει προχωρήσει σε ένα «μπαράζ» επιθέσεων στον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor, σχολιάζοντας αυτή την φορά την πρότασή του να πάρει τον Ηλία Μπόγδανο και να δώσει τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη.

Ο Τριαντάφυλλος έχει προχωρήσει σε ένα «μπαράζ» επιθέσεων στον Νίκο Μπάρτζη, λίγες μόνο μέρες μετά τα εγκωμιαστικά του λόγια για την ηγεσία του στους «Μπλε», σχολιάζοντας αυτή την φορά την πρότασή του να πάρει τον Ηλία Μπόγδανο και να δώσει τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη.

Survivor Μπόγδανος

Η ιδιαίτερη αυτή πρόταση έγινε στο συμβούλιο και στη διάρκεια του καβγά του Τζέιμς με συμπαίκτες και αντιπάλους, με άπαντες να τον έχουν στήσει στον τοίχο. Κάπου εκεί, ο Νίκος τον υπερασπίστηκε, λέγοντας πως είναι λογική η απόφαση να ψηφίσει τον Κρις αντί του Αλέξη για αποχώρηση, κρίνοντας με αγωνιστικά κριτήρια αυτή την φορά και όχι ηθικά, όπως είχαν πει σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μπάρτζης ζήτησε από τον «Ντάφι» να δώσει τον Ηλία αντί των Κρις και Αλέξη. «Πού το είδες αυτό το όνειρο Νίκο; Ο Ηλίας μένει εδώ με πενταετές συμβόλαιο», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Σάκης: «Οι Κόκκινοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν ίντριγκες»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να πάρει θέση για όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο χθεσινό συμβούλιο, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπάθεια που έδειξαν οι Κόκκινοι προς το πρόσωπό του ήταν επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν ίντριγκα.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι Κόκκινοι είπαν πως ο Τζέιμς φοβάται τον Σάκη μιας και ήρθε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά και έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα.

Σάκης Κατσούλης Survivor

Ο Σάκης λοιπόν μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως όλο αυτό το σκηνικό του φάνηκε πολύ περίεργο αν και κατά την άποψή του, οι Κόκκινοι το έκαναν για να δημιουργήσουν ίντριγκες και διχόνοιες στην ομάδα προκειμένου να το εκμεταλλευτούν αγωνιστικά.

Εκτός αγωνίσματος Κρις και Αλέξης - «Δε θα παίξω για τον Τζέιμς που τον νοιάζει ο εαυτός του»

«Βόμβα» έπεσε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, αφού οι δυο τους δεν έκρυψαν την απογοήτευσή του από την αντιμετώπιση του Τζέιμς Καφετζή, ενημερώνοντας πως δεν έχουν πρόθεση να παίξουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους παίκτες λίγο προτού ξεκινήσει το αγώνισμα και τους ζήτησε να μιλήσουν για όσα θέματα απασχολούν τις δύο ομάδες, με το δικηγόρο να παίρνει το λόγο και να κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Τζέιμς, αναφερόμενος τόσο στο ότι σκέφτεται μόνο τη θέση του στην μπλε ομάδα και όχι το ίδιο το σύνολο όσο και την αγωνιστικότητα, με τους συμπαίκτες τους να θεωρούν πως είναι χειρότερος από τον Πάνο Καλίδη.

Αλέξης Παππάς καυγάς Μπλε

Μη αποδεχόμενος αυτό, που ανέφεραν οι συμπαίκτες του, ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρξει πέναλτι στο αγώνισμα ασυλίας. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης, ο οποίος πρόσθεσε πως επίσης δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει, θέλοντας να πάρει με τη δική του σειρά εκδίκηση από τους συμπαίκτες του. Αυτό, φυσικά, σημαίνει «διπλό» πέναλτι για το παιχνίδι.

Μετά την απόφασή τους αυτή, οι «Κόκκινοι» χειροκρότησαν τους Αλέξη και Κρις για την απόφασή τους, κατηγορώντας για ακόμη μια φορά τον Τζέιμς για το πώς αλλάζει με μεγάλη συχνότητα άποψη. Αυτό «πυροδότησε» έντονο τσακωμό μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει πως ο Τζέιμς φτιάχνει «πίτσα ρουφιανόζα».

Ο Ταβλαδάκης «άδειασε» τη Χριστίνα - «Έβαλες στόχο τον Καλίδη»

Οι νέοι παίκτες πρόλαβαν να τσακωθούν… μεταξύ τους στο Survivor προτού αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες κλίκες, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη ειδικά να επιτίθεται στην Χριστίνα Κεφαλά και να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για την ψηφοφορία, καθώς και την νέα κλίκα στην μπλε ομάδα.

Την επομένη του συμβουλίου αποχώρησης, όπου πρώτος υποψήφιος τέθηκε ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος αναφέρθηκε σε ένα διάλογο της Χριστίνας με την Ελευθερία, όπου η πρώτη ρώτησε τη δεύτερη ποιον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4 Ταβλαδάκης

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως μια νέα κλίκα έχει ξεκινήσει να υπάρχει. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις, η Ελευθερία και η Χριστίνα είχαν συγκεντρωθεί πριν από το συμβούλιο, με στόχο να ψηφιστεί ο Πάνος Καλίδης, κάτι που έγινε κιόλας, χωρίς να καταφέρουν να βγει υποψήφιος.

Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Για ακόμη μια φορά νικητές σε αγώνισμα ασυλίας του Survivor ήταν οι «Κόκκινοι» για αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να χάσουν παίκτη στη διαδικασία της αποχώρησης, ενώ αντιθέτως οι «Μπλε» θα μπουν ακόμη πιο «βαθιά» στη δίνη του «εμφυλίου».

Πολλά οφείλονται στα δύο πέναλτι, όπου αναγκάστηκε η μπλε ομάδα, εξαιτίας της άρνησης των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να έχουν την επιλογή στο ματσάρισμα και να στοχεύουν τον Πάνο Καλίδη.

Survivor 4 Κόκκινοι ασυλία

Τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος διάλεξαν τον τραγουδιστή και… πέτυχαν διάνα, αφού τον νίκησαν σε αμφότερα τα πέναλτι. Οι «Μπλε», πάντως, δεν τα παράτησαν και έφεραν στα όρια τους «Κόκκινους», χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με το τελικό σκορ να είναι.

Κατέρρευσε η Ελένη Χαμπέρη μετά το αγώνισμα

Σοκ δέχθηκε μετά τον αγώνα ασυλίας στο Survivor η κόκκινη ομάδα, καθώς η Ελένη Χαμπέρη «κατέρρευσε» μπροστά σε όλους, με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της να «παγώνουν».

Οι «Μπλε» ήταν στη διάρκεια ενός τσακωμού, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να επιτίθενται και πάλι στους συμπαίκτες τους, και δη στον Τζέιμς, μετά την απόφασή τους να μην παίξουν στο αγώνισμα, όταν η Ελένη έπεσε κάτω και οι συμπαίκτες αναγκάστηκαν να τη σηκώσουν, ώστε να την πάνε στο γιατρό.

Ελένη Χαμπέρη λιποθυμία

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά χαμηλή πίεση ο λόγος, που η Ελένη «κατέρρευσε», με την ίδια μάλιστα μετά από λίγο να συνέρχεται.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του

Εκτός Survivor ανακοίνωσε πως θα βρεθεί ο Γιώργος Λιανός, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τους παίκτες, ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα και δε θα είναι παρών στο συμβούλιο αποχώρησης.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης χρειάστηκε για λίγες μέρες να βρεθεί πίσω στην πατρίδα, καθώς η σύντροφός του γέννησε το τέταρτο παιδί του, με τον ίδιο να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να του δίνει την άδεια να δει τη γυναίκα και την νεογέννητη κορούλα του.

Γιώργος Λιανός Ελλάδα σύντροφος

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα είναι παρών στο συμβούλιο αποχώρησης. Συγκεκριμένα, ο Λιανός είπε στους παίκτες, ότι θα το παρουσιάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, βρίσκοντας έτσι τη λύση στο ζήτημα, που προέκυψε.

Η Σοφία σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι

«Βόμβα» έριξε στο Survivor η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ανακοίνωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι και γυρίζει στην Ελλάδα, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν είναι αναστρέψιμη.

Εμείς σας είχε ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα αυτό, με την παίκτρια των «Κόκκινων» να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος την είδε να κατεβαίνει από τη βάρκα με γύψο στο πόδι, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την περιθάλψουν.

Σοφία Μαργαρίτη αποχώρηση

Η ίδια, όμως, παραδέχθηκε πως η καλύτερη λύση είναι να γυρίσει στην Ελλάδα, με την περιπέτεια να τελειώνει κάπου εδώ για τη μηχανικό αυτοκινήτων, που νωρίτερα είχε παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.

Αρπάχτηκαν μεταξύ τους Μπάρτζης και Καλίδης για το ποιος θα βγει υποψήφιος

Η κλίκα των ισχυρών στο Survivor στην πλευρά της «μπλε» παραλίας φαίνεται, ότι αρχίζει να «διαλύεται», με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να τσακώνονται… για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να έχει την επιλογή για το ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τους Μπάρτζη και Καλίδη να του ζητούν αμφότεροι να τους ορίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Survivor 4 Μπάρτζης Καλίδης

Ο Τζέιμς προσπάθησε να τους ηρεμήσει, αλλά τα πνεύματα έχουν «οξυνθεί», με τους δύο παίκτες να μην κρύβουν τα νεύρα τους και τον Νίκο, ειδικά, να αποχωρεί από τη συζήτηση, όταν εκείνη πήγε στο ποιος είναι δημοφιλέστερος, ώστε να υποδειχθεί ως υποψήφιος, για να φύγουν οι Αλέξης και Κρις.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Πάνος Καλίδης και ο Αλέξης Παππάς

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δε διάλεξε με βάση αγωνιστικά κριτήρια στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αλλά κυρίως με ποιον τρόπο θα έφευγαν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, δίνοντας τον Πάνο Καλίδη ως υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τους δύο εν λόγω παίκτες.

Το συμβούλιο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, η οποία πήρε σχεδόν ομόφωνα την απόφαση του να βγάλει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη, μαζί με τον Κρις. Ο λόγος, μετά τις εννέα ψήφους του Αλέξη, πήγε στον Τζέιμς, που έπρεπε να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4 υποψήφιοι Καλίδης Παππάς

Παρότι είχε αναφέρει προηγουμένως, ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε βγει δημοφιλέστερος παίκτης σε προηγούμενη ψηφοφορία, εν τέλει υπέδειξε τον Πάνο Καλίδη, προκαλώντας αντιδράσεις για την επιλογή του.

Ντάφι και Ασημακόπουλος «άδειασαν» τον Τζέιμς - «Μας κάνει πλάκα, σιγά μην ψήφιζε τον κολλητό του»

Σε άγρια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, σχολιάζοντας με καυστικά λόγια την επιλογή του να υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, είχε την επιλογή να δώσει τον τρίτο υποψήφιο και τελικά ανέφερε το όνομα του Πάνου και όχι του Νίκου Μπάρτζη, με τους «Κόκκινους» να αντιδρούν, καθώς θεωρούν πως έβαλε στη μέση τον τραγουδιστή, όντας πια στην κρίση του κοινού, για να γλιτώσει τον φίλο του.

Survivor 4 Ασημακόπουλος

«Έκανες την κωλοτούμπα του αιώνα, εσύ δεν έλεγες ότι ο Νίκος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης; Τώρα κοροϊδεύεις όλη την Ελλάδα στα μούτρα, γελάμε όλοι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των Τριαντάφυλλου και Γιώργου Ασημακόπουλου, που δε δίστασαν να «καρφώσουν» τον Τζέιμς.