Survivor 4: Αρπάχτηκαν μεταξύ τους Μπάρτζης και Καλίδης για το ποιος θα βγει υποψήφιος

Οι εντάσεις δεν έχουν τέλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αρπάχτηκαν μεταξύ τους Μπάρτζης και Καλίδης για το ποιος θα βγει υποψήφιος

Η κλίκα των ισχυρών στο Survivor στην πλευρά της «μπλε» παραλίας φαίνεται, ότι αρχίζει να «διαλύεται», με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να τσακώνονται… για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να έχει την επιλογή για το ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τους Μπάρτζη και Καλίδη να του ζητούν αμφότεροι να τους ορίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Survivor 4 Μπάρτζης Καλίδης

Ο Τζέιμς προσπάθησε να τους ηρεμήσει, αλλά τα πνεύματα έχουν «οξυνθεί», με τους δύο παίκτες να μην κρύβουν τα νεύρα τους και τον Νίκο, ειδικά, να αποχωρεί από τη συζήτηση, όταν εκείνη πήγε στο ποιος είναι δημοφιλέστερος, ώστε να υποδειχθεί ως υποψήφιος, για να φύγουν οι Αλέξης και Κρις.

Η ένταση στους Μπλε για την ψηφοφορία στο Survivor

«Ο Πάνος είναι λούζερ»

Έξω φρενών ήταν ο Κρις Σταμούλης στο Survivor, με το δικηγόρο της μπλε ομάδας να είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του και την εναντίον του συμπεριφορά, σε αντίθεση με την αποθέωση στο πρόσωπο του Πάνου Καλίδη.

Ο ίδιος και ο Αλέξης Παππάς είχαν ενημερώσει τον Γιώργο Λιανό πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο πέναλτι και η ομάδα τους από αυτά ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι, με τον Κρις να συνεχίζει τις επιθέσεις και μετά από αυτό.

Survivor 4 Κρις Αλέξης

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ανέφερε, ότι η ομάδα του ηττήθηκε και αυτό έχει σημασία, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί πως οι δυο τους είναι τελικά σημαντικοί, πρόσθεσε πως ο Πάνος δεν αξίζει καμία αποθέωση, αφού είναι λούζερ, ενώ δεν έχει καμία διάθεση να παίξει ξανά για την μπλε ομάδα.

Το «άδειασμα» του Κρις στον Πάνο για τις ήττες του στο Survivor