Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Μετά από τα δύο πέναλτι, είχαν εύκολο έργο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Για ακόμη μια φορά νικητές σε αγώνισμα ασυλίας του Survivor ήταν οι «Κόκκινοι» για αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να χάσουν παίκτη στη διαδικασία της αποχώρησης, ενώ αντιθέτως οι «Μπλε» θα μπουν ακόμη πιο «βαθιά» στη δίνη του «εμφυλίου».

Πολλά οφείλονται στα δύο πέναλτι, όπου αναγκάστηκε η μπλε ομάδα, εξαιτίας της άρνησης των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να έχουν την επιλογή στο ματσάρισμα και να στοχεύουν τον Πάνο Καλίδη.

Survivor 4 Κόκκινοι ασυλία

Τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος διάλεξαν τον τραγουδιστή και… πέτυχαν διάνα, αφού τον νίκησαν σε αμφότερα τα πέναλτι. Οι «Μπλε», πάντως, δεν τα παράτησαν και έφεραν στα όρια τους «Κόκκινους», χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με το τελικό σκορ να είναι.

Survivor 4: Ο Ταβλαδάκης «άδειασε» τη Χριστίνα - «Έβαλες στόχο τον Καλίδη»

Οι νέοι παίκτες πρόλαβαν να τσακωθούν… μεταξύ τους στο Survivor προτού αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες κλίκες, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη ειδικά να επιτίθεται στην Χριστίνα Κεφαλά και να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για την ψηφοφορία, καθώς και την νέα κλίκα στην μπλε ομάδα.

Την επομένη του συμβουλίου αποχώρησης, όπου πρώτος υποψήφιος τέθηκε ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος αναφέρθηκε σε ένα διάλογο της Χριστίνας με την Ελευθερία, όπου η πρώτη ρώτησε τη δεύτερη ποιον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4 Ταβλαδάκης

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως μια νέα κλίκα έχει ξεκινήσει να υπάρχει. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις, η Ελευθερία και η Χριστίνα είχαν συγκεντρωθεί πριν από το συμβούλιο, με στόχο να ψηφιστεί ο Πάνος Καλίδης, κάτι που έγινε κιόλας, χωρίς να καταφέρουν να βγει υποψήφιος.