Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά

Όπως φαίνεται δεν ήταν τυχαίο που μπήκε στο ριάλιτι! Ήξερε που πήγαινε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά

Και όμως, όπως επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Κοσμά, ήταν ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο παρελθόν. Πριν ακόμη τους γνωρίζουμε μέσα από τις συμμετοχές τους στο Survivor 4.

Όπως φαίνεται η παίκτρια της Μπλε ομάδας, γνώριζε πολύ καλά που πηγαίνει και δεν δήλωσε τυχαία συμμετοχή στο ριάλιτι. Καθώς με τον πρώην παίκτη, δεν είναι μόνο πρώην ζευγάρι, αλλά και πολλά χρόνια φίλοι.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοσμάς, αποκάλυψε πως στον φετινό κύκλο έχει ξεχωρίσει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είναι ο μόνος που θα ταίριαζε να σταθεί την χρονιά που ήταν εκείνος στο παιχνίδι.

Survivor Νίκος Κοσμάς

«Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι. Καταρχάς είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάντα ήταν πολύ ταλαντούχα αθλήτρια αν και σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό. Νομίζω πως αγωνιστικά είναι από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στο φετινό Survivor», είπε σε συνέντευξη που έδωσε για το faysbookgr στον Παύλο Χρίστου, ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος πήγε φαντάρος.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Λιβάνης για Μαριαλένα - «Χαίρομαι πολύ για εκείνη»

Την προηγούμενη Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor 4 προκαλώντας ένα κανονικό σοκ στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είδε ξαφνικά τον πρώην της να περπατάει στην παραλία. Ο νυν σύντροφος της γυμνάστριας, Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη Μαριαλένα και τόνισε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στη Real πως κάνουν παρέα και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους αν και από τις συζητήσεις που έχουμε ακούσει από τους παίκτες του Survivor καταλαβαίνουμε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ φρέσκο, αφού τα έφτιαξαν λίγο καιρό πριν μπει η Μαριαλένα στο παιχνίδι.

Survivor Μαριαλένα Σάκης

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης χωρίς να πάρει θέση στο γεγονός ότι στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκε και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».