Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Περικλής μου έκανε πόλεμο και έλεγε τα περισσότερα ψέμματα»

«Δεν θέλω να τηλεφωνήσω σε κανέναν γιατί πιστεύω ότι θα ξαναμπώ στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Περικλής μου έκανε πόλεμο και έλεγε τα περισσότερα ψέμματα»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στην ενότητα «10 και να καίνε» της εκπομπής “Love it” και αποκάλυψε πως ο Περικλής Κονδυλάτος της έκανε πόλεμο κατά την συμμετοχή τους στο Survivor.

Η Ελίζαμπεθ που αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε παιχνίδι ανέφερε αρχικά: «Δεν θα μιλούσα με τίποτα στην Ασημίνα αν την συναντούσα τυχαία στο δρόμο. Ο Περικλής μου έκανε πόλεμο. Ήθελε διακαώς να γίνει ηγέτης.

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Κονδυλάτο

Δεν υπήρχε κάποιο φλερτ στο παιχνίδι. Βγαίνοντας άλλαξα γνώμη για την Κάτια και θέλω πολύ να βρεθούμε. Δεν θέλω να τηλεφωνήσω σε κανέναν γιατί πιστεύω ότι θα ξαναμπώ στο Survivor. Η Άννα Μαρία πετάει μόνο… βέλη, αλλά είναι άστοχη».

Η Ελίζαμπεθ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η πιο δύσκολη συνθήκη στο παιχνίδι είναι η τουαλέτα. Εάν επέστρεφα θα πρόσεχα περισσότερο τον Περικλή, δεν θα του έδινα καν σημασία. Τα περισσότερα ψέματα τα λέει ο Περικλής. Εάν έκανα και γυμνισμό, ο Περικλής θα με… χτυπούσε ασύστολα, εδώ είπε ότι είναι προκλητική η εμφάνισή μου με το μαγιό».

Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε για τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Αφορμή για να μιλήσει για την συμπεριφορά του, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό όπου έκαψαν τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Έτσι λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν δίστασε να τον αδειάσει λέγοντας πως με το που αποχώρησε, της έκαψε ο Περικλής ένα δικό της αντικείμενο που είχε ξεχάσει στην παραλία και η παραγωγή το έψαχνε επί δυο ημέρες.

«Θέλω να σας πω ότι όταν έφυγα εγώ από το νησί, όταν αποχώρησα, είχαν μια ταμπέλα στην οποία είχα γράψει το όνομα του ινστιτούτου μου και το έψαχνε επί δυο ημέρες η παραγωγή, δεν το βρήκε. Μάλλον το έχει κάψει ο Περικλής, έτσι νομίζω. Τώρα δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.