Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φάουλ του Τζέιμς που «άδειασε» Αλέξη και Κρις και ζήτησε ανταλλαγή με Ηλία»

Δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φάουλ του Τζέιμς που «άδειασε» Αλέξη και Κρις και ζήτησε ανταλλαγή με Ηλία»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και σχολίασε όπως και όλοι οι υπόλοιποι το συμβούλιο.

Μάλιστα θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά το γεγονός πως ο Τζέιμς ζήτησε την ανταλλαγή του Αλέξη και του Κρις με τον Ηλία αλλά και την απόφαση τους να μην συμμετέχουν στο αγώνισμα.

«Φάουλ του James που τους αδειάζει μπροστά σε όλους και ζητάει να τους ανταλλάξει με τον Ηλία!

Φάουλ όμως και των Chris – Αλέξη, εφόσον λειτουργεί ατομικά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα με 2 πέναλτι. Παίξε για τους δείξεις ποιος είσαι.», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor

βασάλος σχολιάζει survivor

Survivor 4 - κολλητός Κρις: "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει στο παιχνίδι"

Επεισόδιο φωτιά σήμερα στο Survivor - δείτε εδώ το trailer! Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα υπάρχει αποχώρηση και ο Κρις Σταμούλης είναι ένας από τους προτεινόμενους! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, λοιπόν, ο κολλητός του, Παύλος Λάμπρου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το τι άνθρωπος ακριβώς είναι ο αυστηρός δικηγόρος που βλέπει ο κόσμος στις οθόνες του.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου για τον χαρακτήρα του Κρις μέσα στο Survivor

"Κοιτάξτε στην αρχή ήταν πιο πολύ ο εαυτός του ο Κρις, δηλαδή αυτό που βλέπουμε ότι είναι σοβαρό παιδί, σπάνια γελάει, δύσκολα ανοίγεται σε ανθρώπους. Εν συνεχεία των συνθηκών και αυτού που συνέβη με τα υπόλοιπα παιδιά βγήκε ένας χαρακτήρας ουσιαστικά από αντίδραση φαντάζομαι. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει, πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την στάση και αυτού και του Αλέξη. Έτσι πιστεύω εγώ. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν τα παιδιά είναι εντελώς λάθος και ο κόσμος βλέπει.

Δηλαδή μας έχουν παρουσιάσει ότι ο Πάνος είναι ένας καλός παίκτης ενώ στατιστικά δεν. Ο κόσμος βλέπει και συμπεριφορές και χαρακτήρες και ψηφίζει και με αυτό αλλά βλέπει και την συμπεριφορά των υπόλοιπων παιδιών απέναντι σε αυτούς τους δύο. Ίσως να μην ήταν σωστή η χθεσινή τους στάση 100% αλλά εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο Πάνος δεν μπορεί να βοηθήσει όσο αυτοί την ομάδα.", είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Κρις.

Εμείς, ωστόσο, σας έχουμε αποκαλύψει ποιος φεύγει σήμερα από το παιχνίδι!