Survivor 4 - Mαριαλένα: «Με τον Σάκη δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, τα χωρίσαμε!»

Άβολο...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Mαριαλένα: «Με τον Σάκη δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, τα χωρίσαμε!»

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα στο Survivor, o Ατζούν αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη και είπε πως άλλες πληροφορίες του έδωσε ο ένας κι άλλες ο άλλος.

Τον λόγο τότε τον πήρε η Μαριαλένα η οποία είπες πως ο Σάκης είναι ένα πολύ καλό παιδί και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μέσα στο παιχνίδι μιας και τα έχουν ήδη χωρίσει.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην Χριστίνα λέγοντας πως έχει πολύ καλές σχέσεις και οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να είχαν πλέον τις έχουν λύσει.

Ο Σάκης από τη πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια την παίκτρια και δήλωσε πως χώρισαν πολύ ήρεμα και μάλιστα βρίσκεται εκεί για να την στηρίξει αφού την θεωρεί μια από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά. O παίκτης στον λογαριασμό του έχει ακόμα φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του.

Μαριαλένα και Σάκης μιλούν για την σχέση τους

Survivor 4: "Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση Μαριαλένας - Σάκη"

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι συνέβη στην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη που όταν τον είδε να μπαίνει Survivor τον αποκάλεσε μέχρι και καραγκιόζη και ο κουμπάρος αυτών αποφάσισε να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κάραλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, και έλυσε κάθε απορία.

Μπορεί να κυκλοφόρησε πως ο Σάκης την έδιωξε με πολύ άσχημο τρόπο από το σπίτι αλλά ο κουμπάρος τα διαψεύδει όλα αυτά...

"Δεν είμαστε απλά φίλοι με τον Σάκη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Και με την Μαριαλένα είμαστε φίλοι, την γνωρίζω και εκτός από τον Σάκη, εδώ και 10 χρόνια. Εργαζόμουν σε ένα μαγαζί και δούλευα εκεί μαζί με την Μαριαλένα οπότε ερχόταν εκεί ο Σάκης για να με δει κι έτσι γνωρίστηκαν. Το ήξερα ότι ο Σάκης είχε κάνει αίτηση για να πάει στο Survivor και το ήξερε και η Μαριαλένα γιατί την είχαν κάνει μαζί την αίτηση, και οι δυο.

Ήξερε ότι μπορεί να τον δει μπροστά της απλά με τον καιρό φαντάζομαι πως πίστευε ότι δεν θα τον δει πια θα είπε "πέρασε ο καιρός δεν νομίζω να τον δω τώρα". Ο Σάκης μπήκε για να ζήσει την εμπειρία που λέγεται Survivor και φυσικά επειδή το έχουμε συζητήσει κιόλας ήθελε να έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι", είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κάραλης.