Survivor 4 - Σάκης: «Ήρθα για να βοηθήσω την Μαριαλένα, είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες»

«Μπήκα και για αυτή στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σάκης: «Ήρθα για να βοηθήσω την Μαριαλένα, είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες»

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα στο Survivor, o Ατζούν αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη και είπε πως άλλες πληροφορίες του έδωσε ο ένας κι άλλες ο άλλος.

Η Μαριαλένα από την μεριά της δήλωσε πως δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον πρώην σύντροφό της όπως επίσης και με την Χριστίνα.

Από την μεριά του ο Σάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαριαλένα λέγοντας πως είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες και μπήκε στο παιχνίδι για να την βοηθήσει. O παίκτης στον λογαριασμό του έχει ακόμα φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του.

Μαριαλένα και Σάκης μιλούν για την σχέση τους

Survivor 4: "Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση Μαριαλένας - Σάκη"

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι συνέβη στην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη που όταν τον είδε να μπαίνει Survivor τον αποκάλεσε μέχρι και καραγκιόζη και ο κουμπάρος αυτών αποφάσισε να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κάραλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, και έλυσε κάθε απορία.

Μπορεί να κυκλοφόρησε πως ο Σάκης την έδιωξε με πολύ άσχημο τρόπο από το σπίτι αλλά ο κουμπάρος τα διαψεύδει όλα αυτά...

"Δεν είμαστε απλά φίλοι με τον Σάκη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Και με την Μαριαλένα είμαστε φίλοι, την γνωρίζω και εκτός από τον Σάκη, εδώ και 10 χρόνια. Εργαζόμουν σε ένα μαγαζί και δούλευα εκεί μαζί με την Μαριαλένα οπότε ερχόταν εκεί ο Σάκης για να με δει κι έτσι γνωρίστηκαν. Το ήξερα ότι ο Σάκης είχε κάνει αίτηση για να πάει στο Survivor και το ήξερε και η Μαριαλένα γιατί την είχαν κάνει μαζί την αίτηση, και οι δυο.

Ήξερε ότι μπορεί να τον δει μπροστά της απλά με τον καιρό φαντάζομαι πως πίστευε ότι δεν θα τον δει πια θα είπε "πέρασε ο καιρός δεν νομίζω να τον δω τώρα". Ο Σάκης μπήκε για να ζήσει την εμπειρία που λέγεται Survivor και φυσικά επειδή το έχουμε συζητήσει κιόλας ήθελε να έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι", είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κάραλης.