Survivor 4: «Έλιωσε» ο Πάνος Καλίδης όταν άκουσε τις φωνές των παιδιών του

«Δεν έχω τίποτα σημαντικότερο στη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Έλιωσε» ο Πάνος Καλίδης όταν άκουσε τις φωνές των παιδιών του

Στο αγώνισμα επικοινωνίας, νικητές βγήκαν οι Μπλε και έτσι άκουσαν σε ηχητικά μηνύματα τις οικογένειες τους. Όταν ακούστηκαν οι φωνές των παιδιών τους Πάνου Καλίδη σύσσωμη η μπλε ομάδα συγκινήθηκε.

Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο Πάνος Καλίδης άκουσε τις φωνούλες των παιδιών του, για να βάλει τα κλάματα όπως και έκανε ολόκληρη ομάδα.

Τα παιδιά του τραγουδιστή του έστειλαν τα πιο γλυκά μηνύματα και η αγάπη τους κατέκλυσε τον παίκτη ο οποίος δεν σταματούσε να λέει πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει.

Τον λόγο πήρε και η γυναίκα του η οποία τόνισε πως σε κάθε νίκη του, στο σπίτι γίνεται χαμός από τους πανηγυρισμούς.

Τα κλάματα του Καλίδη στο άκουσμα των παιδιών του

Survivor 4 spoiler 3/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί; Καλίδης, Παππάς ή Κρις;

ο σημερινό 3/3 επεισόδιο του Survivor εκτός από το αγώνισμα για την επικοινωνία θα έχει και μια αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε.

Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση βγήκε την Δευτέρα από ψηφοφορία της ομάδας και φυσικά ήταν ο Κρις Σταμούλης, κάτι που σίγουρα περιμέναμε μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Ο δεύτερος υποψήφιος βγήκε εχθές πάλι από ψηφοφορία της ομάδας και ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος, θα μου επιτρέψετε να πω, το προκάλεσε και λίγο με την επιλογή του να μην παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (αν και λίγο το χάρηκα γιατί τον Τζέιμς πολύ φάνηκε να τον πειράζει όσο κι αν προσπαθούσε να δείξει άνετος, ήξερε ότι την ήττα την έχουν στο τσεπάκι!).

Ο τρίτος υποψήφιος, δηλαδή ο Πάνος Καλίδης, βγήκε από τον Τζέιμς Καφετζή που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και έπρεπε να δείξει έναν συμπαίκτη του! Εκεί κι αν είχαμε την κωλοτούμπα του αιώνα. 10 λεπτά πριν το συμβούλιο έλεγε δεν ψηφίζω Πάνο και μετά τον έδωσε για να σώσει τον εαυτό του, και σας έχουμε γράψει εδώ αναλυτικά τι σημαίνει αυτό.

Τέλος πάντων... κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και φτάσαμε στο σήμερα που ένας από αυτούς τους τρεις θα φύγει!

Ώρα 11:06 και δεν έχω επικοινωνήσει, μην με μαλώσετε, εδώ δεν έχει βγει καν το trailer από τον ΣΚΑΙ! Πως το βλέπω εγώ;

Από την μία το δίδυμο Άλεξ - Κρις του φέρνει νούμερα άρα είναι καλό να μείνει, από την άλλη όμως το κοινό έχει δείξει μια αντιπάθεια ως προς το πρόσωπο του δικηγόρου! Καλίδης δεν φεύγει, θα παιχτεί μεταξύ Άλεξ - Κρις κι αν με ρωτάτε θα στοιχημάτιζα περισσότερο στην φυγή του Σταμούλη... Σε λίγο θα ξέρουμε, να πάω σήμερα να παίξω τζόκερ ή να το αφήσω για άλλη μέρα;

UPDATE!

Τρέχω για τζόκερ, σήμερα θα τα πιάσω τα λεφτά! Σταμούλης εκτός!