Γιώργος Λιβάνης: «Είναι περίεργο όλο αυτό με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Τον γνωρίζω, μένουμε όλοι στην ίδια γειτονιά»

Απαντά σε όσα έχουν συμβεί στο Survivor

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: «Είναι περίεργο όλο αυτό με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Τον γνωρίζω, μένουμε όλοι στην ίδια γειτονιά»

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όλο το «σούσουρο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτή και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι απαντήσεις του Γιώργου Λιβάνη για την Μαριαλένα και τον Σάκη

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιβάνης πρόσθεσε: «Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του», είπε επίσης ο Γιώργος Λιβάνης.

Survivor 4: Λιβάνης για Μαριαλένα - «Χαίρομαι πολύ για εκείνη»

ην προηγούμενη Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor 4 προκαλώντας ένα κανονικό σοκ στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είδε ξαφνικά τον πρώην της να περπατάει στην παραλία. Ο νυν σύντροφος της γυμνάστριας, Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη Μαριαλένα και τόνισε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στη Real πως κάνουν παρέα και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους αν και από τις συζητήσεις που έχουμε ακούσει από τους παίκτες του Survivor καταλαβαίνουμε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ φρέσκο, αφού τα έφτιαξαν λίγο καιρό πριν μπει η Μαριαλένα στο παιχνίδι.

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης χωρίς να πάρει θέση στο γεγονός ότι στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκε και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».

μαριαλένα και γιώργος λιβάνης