Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Σταμούλης: "Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της"

"Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας..."

Survivor 4 - Σταμούλης:
Reality 05.03.2021 14:10
Από Youweekly Team

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στο πλατό του Love it, o Κρις Σταμούλης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor μίλησε πρώτη φορά για όσα βίωσε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Chris Σταμούλης.

Ο τελευταίος στίβος μάχης του Κρις Σταμούλη στο Survivor

Ο Κρις Σταμούλης νίκησε στη δική του αναμέτρηση με τον Γιώργο Κοψιδά στη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία και φαγητό, με τον ίδιο να κάνει αφιέρωση… στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός εμφανίστηκε στο παιχνίδι αυτό στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έγινε πατέρας για ακόμη μια φορά και αναγκαστικά έλειψε στην Ελλάδα για λίγο. Ο Ατζούν, από την πλευρά του, κέρδισε πληθώρα σχολίων με την περιγραφή του και ήταν εξαιρετικά ευχάριστος με τους παίκτες, ενώ κι εκείνοι τον χειροκροτούσαν, με τον Κρις όμως να περνά ένα βήμα πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της μπλε ομάδας, όταν έκανε το 9-7 έναντι του Γιώργου Κοψιδά, γύρισε προς το πλευρό του Ατζούν και του αφιέρωσε την επικράτησή του, λέγοντας μετά πως, αν είναι να φύγει από το ριάλιτι, θα είναι τουλάχιστον με παρόντα στο τελευταίο του παιχνίδι τον Τούρκο παραγωγό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ζήτησε να αποχωρήσει

Λιάγκας για Survivor: «Είπε ο Λιβάνης ότι δεν έχουν σοβαρή σχέση για να μην τον πει κερατά όλη η Ελλάδα»

Share