Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4: Τα έβαλε ο Παπαδόπουλος με την Καρολίνα - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»

«Ξέρεις τι πάει να πει κορίτσι μου ελευθερία του λόγου;»

Survivor 4: Τα έβαλε ο Παπαδόπουλος με την Καρολίνα - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»
Reality 07.03.2021 23:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εντάσεις και καυγάδες διαδραματίστηκαν στην καλύβα των Κόκκινων, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τα βάζει με την Καρολίνα και να την κατηγορεί πως δεν τον αφήνει να μιλάει.

Ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το μοίρασμα φαγητού, και έτσι τους ανακοίνωσε πως πλέον όλα θα μοιράζονται ισόποσα και πως επειδή αυτός είναι vegan δεν σημαίνει πως πρέπει να τρώει παραπάνω.

Survivor 4 τα έβαλε ο Παπαδόπουλος με την Καρολίνα

Η κουβέντα αυτή στάθηκε αφορμή για τον καυγά μεταξύ Κώστα και Καρολίνας, με τον πρώτο να την κατηγορεί πως συνέχεια επιβάλλει την γνώμη της αναφορικά με το φαγητό και πως συνηθίζει να «του το βουλώνει».

Survivor 4 - Ιγγλέζου: «Ο Κώστας μου έλεγε ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο νοσοκομείο»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για το Survivor 4 και τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν οι συμπαίκτες της. Κυρίως η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, αναφέρθηκε στον ψυχολογικό πόλεμο που δεχόταν από τους δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι μάλιστα, έκαναν πόλεμο και στον Τζέιμς, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είναι πολλά που έγιναν γι’ αυτό η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Αυτό που είπε ο Ασημακόπουλος είναι το ελάχιστο. Ο Κώστας μού έλεγε κάθε μέρα ότι μου πέφτουν τα μαλλιά για να πάω στο γιατρό, για να πάω στο νοσοκομείο. Ο Κώστας και η Σοφία όλο το 24ωρο είχαν ένταση και αρνητισμό απέναντί μου. Ήθελα να τη βοηθήσω στο μαγείρεμα και μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Μετά από μία ώρα άρχιζε έναν τσακωμό ότι δεν βοηθάω στις δουλειές. Το έλεγε και το πίστευε», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με πολλούς δεν θα επιδιώξω να κάνω παρέα. Ο Κώστας και η Σοφία το έκαναν και σε άλλα παιδιά, ειδικά στη μπλε ομάδα. Στον James έκαναν πλάκα για τα κιλά του, για την καταγωγή του και στον Νίκο για τον τρόπο που μιλάει. Η Σοφία μου έκανε επίθεση επειδή εκδήλωσα την ανάγκη μου να δω τα παιδιά μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

Ζούλιας για Survivor 4 και Κονδυλάτο: «Νομίζω ήταν βάση σεναρίου οι αντιδράσεις του»

Share