Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Φίλη Μαριαλένας: «Δεν θέλει τον Σάκη, έχει προχωρήσει τη ζωή της»

«Έφυγε για το Survivor, έχοντας στο μυαλό της ότι ο Σάκης είναι με τη Χριστίνα»

Survivor 4 - Φίλη Μαριαλένας: «Δεν θέλει τον Σάκη, έχει προχωρήσει τη ζωή της»
Reality 10.03.2021 13:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κολλητή φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η παίκτρια των Μπλε έχει προχωρήσει τη ζωή της και πως δε θέλει να τα ξαναβρεί με τον Σάκη τώρα που και οι δύο βρίσκονται στο Survivor.

H ίδια θεώρησε λογική την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε μπροστά της τον Σάκη στο παιχνίδι και τόνισε πως η κάθε γυναίκα στη θέση της θα έκανε το ίδιο. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σάκης είχε κάτι με τη Χριστίνα, πριν μπει η Μαριαλένα στο Survivor.

Οι δηλώσεις της φίλης της Μαριαλένας του Survivor 4

"Από την ώρα που μπήκε ο Σάκης άρχισαν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και λογικό και επόμενο, έτσι. Τρεις μήνες η Μαριαλένα μέσα γνώρισε τα παιδιά γίνανε μια ομάδα όμως είχε αφίξεις περίεργες στο νησί.

Δεν είχαν κάνει μαζί την αίτηση με τον Σάκη. Όταν κάνεις την αίτηση δεν ξέρεις αν θα πας στην ίδια ομάδα με τον άλλο ούτε αν θα σε πάρουν.

Survivor Μαριαλένα Σάκης

Δεν ισχύει ότι η Μαριαλένα θέλει ακόμα τον Σάκη, έχει προχωρήσει την ζωή της, αυτό μπορώ να το πω ,το έχει πει και η ίδια. Η Μαριαλένα δεν μπήκε στο παιχνίδι για την προσωπική της ζωή αλλά για τις αθλητικές της ικανότητες και τις διακρίσεις της στον αθλητισμό.

Ο καθένας από εμάς αν ήταν εκεί δε θα μπορούσε να σκεφτεί λογικά. Το μυαλό θολώνει. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα ξαφνικά τον πρώην μου, με την κοπέλα με την οποία τον άφησα πίσω. Η Μαριαλένα έφυγε για το Survivor, έχοντας στο μυαλό της ότι ο Σάκης είναι με τη Χριστίνα.

Όταν βλέπεις ένα οικείο πρόσωπο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, εννοείται θα έρθεις κοντά του».

«Είναι περίεργο όλο αυτό με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Τον γνωρίζω, μένουμε όλοι στην ίδια γειτονιά»

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όλο το «σούσουρο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτή και τον Σάκη Κατσούλη.

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιβάνης πρόσθεσε: «Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του», είπε επίσης ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αννα Μαρία εναντίον Μαριλένας - «Δε μου δώσατε αλάτι…»

Survivor 4: Το επίμονο βλέμμα του Κατσούλη στην Ελευθερίου και η παρατηρήτρια Μαριαλένα

Share