Survivor 4: Κορόμι για Αλέξη Παππά - «Είναι άλλος ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης»

Εκεί «ρίχνει» την υπεράσπιση στον Τριαντάφυλλο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κορόμι για Αλέξη Παππά - «Είναι άλλος ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης»

Ένα ντόμινο καυγάδων έχει ξεκινήσει στο Survivor και όλοι τα βάζουν με όλους. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα θα δούμε τον Γιώργο Κορόμι να περνά σε αντεπίθεση με τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των κόκκινων αφού ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο γιατί τους εξαγόρασε για την παραμονή του στο παιχνίδι, δέχτηκε μια επίθεση από τον Αλέξη.

Έτσι, το δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι ακόμα ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης που θα στηρίξει άλλους ακριβοπληρωμένους.

Γιώργος Κορόμι εναντίον Αλέξη Παππά

Survivor 4: Αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής «έσκασε» πριν από λίγα λεπτά μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor 4, απόφαση που ήρθε μετά από αρκετή σκέψη εκ μέρους του.

Το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του Πάνου Καλίδη να φύγει από το παιχνίδι ωστόσο τόσο καιρό τον κράταγε η παραγωγή μετά από συζητήσεις που είχαν και σήμερα ερχόμαστε για να επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ μας και η αποχώρηση του τραγουδιστή θα ανακοινωθεί στα επόμενα επεισόδια.

Ο Πάνος Καλίδης είχε πιεστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ομάδες στο παιχνίδι. Κάτι τα αρνητικά ποσοστά που σημειώνει, κάτι οι συνεχείς «μπηχτές» της ομάδας του για τον κακό του αγωνιστικό εαυτό, τον έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα και έχει πιεστεί.

Και όπως σας είπαμε θα επιστρέψουμε με την επιβεβαίωση και το κάναμε! Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με την πηγή μας, έχει όντως αποχωρήσει από το ριάλιτι!

Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Μπλε αποφάσισαν να κάνουν ένα τέχνασμα προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας και έτσι έβαλαν τον Πάνο Καλίδη να πει πως δεν μπορεί να παίξει γιατί πονάει το πόδι του.

Η κίνησή του αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τόσο τους Κόκκινους όσο και ορισμένα μέλη των Μπλε να εξαγριωθούν με τη στάση του Πάνου και της παρέας του.

Έτσι, ο Πάνος Καλίδης μετά από τα αρνητικά σχόλια που άκουσε και δεδομένης της κόντρας που είχε ήδη δημιουργηθεί εις βάρος του στους Μπλε, αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.