Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του στο Survivor 4

«Παιδί με αρχές από σπίτι, φίλος καλός και ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του στο Survivor 4

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του μέσα στο Survivor 4.

Ο νεαρός παίκτης της Κόκκινης ομάδας, στάθηκε απέναντι στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος δεν δίνει ψάρια στον Τριαντάφυλλο και δήλωσε ανοιχτά μπροστά σε όλους πως είναι αντίθετος στο γεγονός αυτό και για το λόγο αυτό ούτε και ο ίδιος θέλει να τρώει από τα ψάρια που πιάνουν.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης λοιπόν, θέλησε να πει λίγα λόγια για τον Παύλο Γαλακτερό, αναφέροντας πόσο καλό παιδί και άνθρωπος είναι.

«Παιδί με αρχές από σπίτι, φίλος καλός και ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Σε περιμένω φιλαράκι μου να κάνουμε όση παρέα και όσα ταξίδια θέλεις»,έγραψε σε insta story.

Γιώργος Ταβλαδάκης για Παύλο Γαλακτερό Survivor 4

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Το μήνυμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μερικές αναρτήσεις για τον Παύλο Γαλακτερό ο οποίος με τη στάση του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 έδειξε πως είναι ένας άνθρωπος με αξίες.

Έτσι, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα έχει δείξει την στήριξή της στον γιο του συζύγου της, εξήγησε πόσο συγκινημένη είναι με την απόφασή του να μην δεχθεί το φαγητό αν δεν φάει και ο Τριαντάφυλλος.

«Επειδή από χθες το βράδυ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χαρά κι από περηφάνεια. Ο Παύλος απέδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να είναι ο εαυτός τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Γαλακτερός

Παύλος Γαλακτερός Survivor

Παύλος Γαλακτερός Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανάρτηση

«Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πλέον είχε γίνει η μεγαλύτερη fan του Survivor αφού στο παιχνίδι βρίσκεται ο Παύλος Γαλακτερός γιός του αγαπημένου της Νάσου Γαλακτερού.

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, είδαμε τον παίκτη να αποκαλύπτει γιατί το ψευδώνυμο του είναι «Λος». Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, βγήκε από την μικρή του αδερφή η οποία δεν μπορούσε να πει ολόκληρο το όνομα του.

Αυτό συγκίνησε ιδιαίτερα την Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία έγραψε σε sotry της στο Instagram. “Α ρε Παύλο! Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και καταφέρνεις να με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση”.