Νάσος Γαλακτερός για Survivor 4: "Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά"

Ο πατέρας του Παύλου πήρε θέση στο χθεσινό περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάσος Γαλακτερός για Survivor 4:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ άλλων είδαμε μια απίστευτη λογομαχία με τον Τριαντάφυλλο και τον Παύλο Γαλακτερό, που μέχρι στιγμής στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και της δηλώσεις του Ντάφυ, για τον πατέρα του Παύλου, Νάσο Γαλακτερό, ο τελευταίος θέλησε να πάρει θέση στην κατάσταση και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Οι δηλώσεις του Νάσου Γαλακτερού για τον Τριαντάφυλλο

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος», είπε ο Νάσος Γαλακτερός.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε unfollow τον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν, κρατάει ακόμα μερικές κακίες, μιας και σύμφωνα με ανάρτηση της Soula Glamorus, έκανε unfollow τον Τριαντάφυλλο στο Instagram.

Ο ηθοποιός είδε τα επεισόδια και μάλλον δεν του πολυάρεσαν αυτά που άκουσε για εκείνον. Έτσι μετά την "επίθεσή" του στον Αλέξη Παππά, πέρασε στον Τριαντάφυλλο.

Με το unfollow του μάλιστα έδειξε πως δεν έχει καμία πρόθεση να τα ξαναβρεί με τον άλλοτε κολλητό του μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 4 Κοψιδάς Τριαντάφυλλος