Survivor 4 - Ταβλαδάκης: "Ο Νίκος δεν συμπεριφέρθηκε παντελονάτα"

"Η απόφαση να βγάλουν την Χριστίνα υποψήφια ήταν ξεκάθαρα του Τζέιμς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ταβλαδάκης:

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να δώσει υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor την Χριστίνα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη

"Εμένα προσωπικά επειδή είχε γίνει όλο αυτό με τον Σάκη και λέγανε πως ο Νίκος είναι αντρικός και παντελονάτος και όλα αυτά εμένα αυτό δεν μου δείχνει παντελονάτο άντρα, θα προτιμούσα εγώ προσωπικά ή να ψηφίσει την Ελευθερία, να κρατήσει την επιλογή που είχε κάνει πριν ή αν θέλει να λέγεται παντελονάτος όντως να βγει και να πει ότι ξέρετε κάτι ρε παιδιά; Θα το κάνω όπως το έκανε τότε η Άννα Μαρία για να προστατεύσει εμένα τότε με τον Γιώργο.

Η απόφαση να βγάλουν την Χριστίνα υποψήφια ήταν ξεκάθαρα του Τζέιμς. Θα σας πω το εξής που εμένα με ενόχλησε. Ενώ δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, προσπαθεί να επινοήσει έναν λόγο για να γίνει αποδεκτή η δικαιολογία του.", είπε μεταξύ άλλων.

Η αλλαγή στο προφίλ του Νίκου Μπάρτζη στο instagram

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη είχαν έρθει αρκετά κοντά στο Survivor και η αποχώρηση αυτής προφανώς και στεναχώρησε τον παίκτη της μπλε ομάδας. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με όλο αυτό και ίσα ίσα χάρηκε κιόλας.

Είναι αυτή η μερίδα που πριν από λίγο καιρό έγραφε απίστευτα υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας στο instagram. Κάτι τέτοιο συνέβη, λοιπόν, και κατά την αποχώρησή της. Την στιγμή εκείνη συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων κάτω από τις φωτογραφίες της και όπως καταλαβαίνετε η μπάλα πήρε και τον αγρότη από την Κόρινθο που στάθηκε στο πλευρό της τόσο καιρό.

Έτσι, ο οικογενειακός περίγυρος του Νίκου Μπάρτζη που διαχειρίζεται τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τότε που μπήκε στο παιχνίδι, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του.

Η κατάσταση αυτή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο και προφανώς οι συγγενείς του στεναχωριούνται με όσα διαβάζουν για τον άνθρωπό τους.