Survivor 4: Τσαλίκης για Κατσούλη - «Εγώ του βάζω 10»

Ερμήνευσε τον «Τέλειο Άνδρα» και τρέλανε τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τσαλίκης για Κατσούλη - «Εγώ του βάζω 10»

Ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε να ερμηνεύσει στο πάρτι της ένωσης του Survivor 4 ένα κομμάτι του Γιώργου Τσαλίκη και συγκεκριμένα, τον τέλειο άνδρα. Ο τραγουδιστής δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την εμφάνιση και έστειλε τα εύσημά του στον διαγωνιζόμενο.

Τι κι αν δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού στην ένωση, κέρδισε τις καρδιές του κοινού ενώ τα βλέμματα που αντάλλαξε με την Μαριαλένα ήταν σκέτη «φωτιά».

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρήκε πολύ καλή την ερμηνεία του και με ένα στόρι που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε τη δική του αξιολόγηση ως φανατικός θαυμαστής του Survivor 4.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την ερμηνεία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4

"Τέλειος... Έτσι και κοκοράκι... Μπες...Η Μαριαλένα του λέει τους στίχους...Να το λέμε ότι έχει και πολλούς στίχους. Εγώ του βάζω 10... Έτσι αγόρι μου δείξε τους...10αρι αδερφέ" σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδαμε ότι έκανε ράμματα στο πόδι»

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη "έλυσε" τη σιωπή της και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4. Σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να τα έχει βρει ξανά με την Μαριαλένα, αλλά και τα ράμματα που έκανε στο πόδι του.

Η Μίνα λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και απάντησε σε πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, ειδικά μετά το party της ένωσης,

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor.

Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τελείωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει», είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.