Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι ο Λιβάνης περιμένει την Μαριαλένα»

Άκρη για αυτή την σχέση δεν θα βγάλει κανείς τελικά....

Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι ο Λιβάνης περιμένει την Μαριαλένα»
Reality 12.04.2021 13:21
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor 4 και πιο συγκεκριμένα ερωτήθηκε για την σχέση Λιβάνη - Μαριαλένας - Σάκης, για την οποία λέγονται πολλά.

Το Σαββατοκύριακο αποκαλύφθηκε πως πρώην παίκτης είπε στον τραγουδιστή να μην περιμένει την Μαριαλένα, με πολλούς να θεωρούν πως πρόκειται για τον Πάνο Καλίδη. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε άλλα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όσα είπε ο Καλίδης για Λιβάνη - Μαριαλένα και Σάκη

«Πριν τρεις εβδομάδες που έφυγα από το Survivor ήταν διαφορετικές οι ομάδες, μπλε και κόκκινοι, άλλες οι συνθήκες. Όταν έφυγα εγώ ισχύει, αυτό που είπε και η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κατι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που έχει έξω. Τώρα βλέπω αυτό που βλέπετε και εσείς…

Εγώ στον Γιώργο είπα ότι έβλεπα μέσα στο παιχνίδι, ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη, ότι τα παιδιά, επειδή είχαν μια σχέση δύο χρόνων, είναι φυσιολογικό να κάτσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν έβλεπα μια αναζωπύρωση σχέσης.

Τώρα βλέποντας την κάμερα να βγάζει την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι πιο κοντά, δεν ξέρω αν είναι αναζωπύρωση μιας σχέσης. Ο Λιβάνης έχει να σκεφτεί αν ισχύει αυτό που βλέπει, ή αν είναι κάτι που αφήνει η παραγωγή να εξελιχθεί έτσι. Ένας λόγος που μπήκε ο Σάκης ήταν επειδή ήταν ο πρώην της Μαριαλένας.

Εγώ νομίζω ότι ο Λιβάνης είναι μαζί με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Πιστεύω ότι την περιμένει.», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

«Το είπα για να τον πειράξω! Δεν ήθελα να αφήσω υπονοούμενο»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ξεκαθάρισε πως το "που και που", που τραγούδησε για τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με την Μαριαλένα, το είπε για να τον πειράξει μη θέλοντας να αφήσει κάποιο υπονοούμενο, λόγω του ότι έχει έρθει και πάλι κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

«Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν στη μπλε ομάδα γιατί εξελίχθηκα μέσα από αυτή. Ο Τζέιμς είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει στρατηγική και θα φτάσει μακριά στο Survivor. Η Μαριαλένα δήλωσε δημόσια στο Survivor πως έχει σοβαρή σχέση έξω. Το τραγούδι “που και που” το είπα για να πειράξω τον Γιώργο Λιβάνη, δεν ήθελα να αφήσω κάποιο υπονοούμενο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Επίσης, ανέφερε για τον Ντάφυ και την δική του συμμετοχή στο Survivor 4: «Η κόκκινη ομάδα έχει στραφεί εναντίον του Τριαντάφυλλου γιατί δεν φέρνει πόντους. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενοχλήσει κάποιον λεκτικά στο Survivor. Πριν φύγω από το παιχνίδι έκανα σαρδάμ και αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα μόνο εραστής. Δεν λανσάρομαι ως εραστής. Άρεσε στην οικογένειά μου το φακόρυζο. Μου έφυγαν οι θήκες των δοντιών τρώγοντας καρύδα».

Καλίδης για Λιβάνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και σε φίλο του Αλέξη Παππά

Survivor 4: Αλλαγή στατιστικών - Σε ψυχολογική κατάρρευση ο Ασημακόπουλος

Share