Survivor 4: Παύλος και Ελένη κατηγορούν ανοιχτά Αλέξη και Ντάφυ: "Είστε ανθρωποφάγοι"

"Δεν θέλω καν να σας βλέπω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Παύλος και Ελένη κατηγορούν ανοιχτά Αλέξη και Ντάφυ:

Ο Αλέξης Παππάς επιχειρεί με κάθε τρόπο να «μαγειρέψει» τις ψήφους στο Survivor, με άπαντες να βγάζουν στη σέντρα τον ίδιο, τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα για αυτό το λόγο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην παρουσίαση του αγωνίσματος ασυλίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποιος κερδίζει!

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε, όπως συνηθίζει, τις δύο ομάδες και έδωσε το λόγο, με την Ελένη πρώτη να βρίσκει το θάρρος να μιλήσει, όπως έκανε και μπροστά στις κάμερες, για την προσέγγιση της Μαριαλένας στο συμβούλιο, θεωρώντας πως το περιστατικό αυτό έχει τη «σφραγίδα» του Αλέξη Παππά.

Ο τελευταίος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και απάντησε με εκφράσεις εναντίον της παίκτριας. «Βρήκες ξαφνικά μιλιά και σου πάει ροδάνι», της είπε, με τον Παύλο Γαλακτερό να σπεύδει να την υπερασπιστεί και να πει σε Αλέξη και Τριαντάφυλλο, ότι είναι «ανθρωποφάγοι» και δε θέλει καν να τους βλέπει. Στη συζήτηση, φυσικά, βρέθηκε και η προσπάθεια της Ελευθερίας να βγάλει... κλέφτες τον Τζέιμς και τον Νίκο, με τους δύο τελευταίους να ρίχνουν επίσης τις «βολές» τους στον Αλέξη.

Χαμός στο ceremony

Survivor 4 spoiler 13/4: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα

Ξεκίνησαν οι... επαθλάρες στο Survivor! Σε άλλη περίπτωση, προ κορωνοϊού εποχής ο Ατζούν θα τους πήγαινε κανένα ταξίδι αλλά τώρα λόγω συγκεκριμένων δυσκολιών περιορίζεται σε μίνι συναυλίες και πάρτι! Στο χθεσινό επεισόδιο όπως σας είπε πολύ σωστά το Youweekly.gr από το πρωί της Δευτέρας νικητές ήταν οι Κόκκινοι κι αφού έφαγαν στη συνέχεια βρέθηκαν σε μια ιταλική βίλα στην οποία είχε στηθεί ένα σκηνικό έτοιμο για συναυλία με τους Coco Bongo να τους υποδέχονται. Σήμερα, Τρίτη 13/4, ξημέρωσε μια άλλη μέρα κι εμείς ώρα 07:18 ξεκινάμε τα spoils!

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι που έχει πέσει έξω το Youweekly.gr! Έχουμε τα spoils, τα έγκυρα τα 100% αληθινά πρώτοι, τι άλλο να κάνουμε σπαθιά να καταπιούμε; Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, γι' αυτό συνεχίζουμε...

Αφού το διασκέδασαν, λοιπόν, με την ψυχή τους χθες οι Κόκκινοι, μπας και ξεχαστούν λίγο από όλα τα ευτράπελα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα θα πρέπει να αγωνιστούν ξανά για την δεύτερη ασυλία, όπως θα κάνουν οι Μπλε....

Trailer, ώρα 07:24 δεν έχει βγει αλλά δεν το χρειαζόμαστε! Τα έχουμε ξανά πει αυτά, όταν υπάρχουν πηγές και σωστή πληροφόρηση δεν μας νοιάζει ούτε καν να δούμε τον στίβο μάχης μπας και καταλάβουμε κάτι παραπάνω!

Η αξιόπιστη πηγή μας από εχθές μας το λέει! Μοιρασμένες είναι οι ασυλίες παιδιά... Εχθές το πήραν οι Κόκκινοι σήμερα θα το πάρουν οι Μπλε, και μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο θα έχουμε και δεύτερο υποψήφιο έκπληξη, αυτόν που θα δείξει ο Μπάρτζης που πήρε ατομική ασυλία. Επίσης, θα έχουμε και υποψήφιους από την Κόκκινη ομάδα, όπως και ατομική ασυλία. Χαμός σήμερα...