Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Για όγδοη φορά στον τάκο...

Survivor 4: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος
Reality 20.04.2021 01:31
Από Youweekly Team

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τέθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται με το ξέσπασμά του και τις βαριές κουβέντες που είπε.

Ο «Ντάφυ» λοιπόν βγήκε... στον τάκο ξανά, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4: Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Το θέμα της κοινής παρουσίας του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή ως υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους δύο παίκτες, καθώς σε αυτούς θα λύσουν τις διαφορές τους και ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους δύο παίκτες λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ανέφερε, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη και του Τζέιμς, ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρεθούν μόνο δύο παίκτες στον τάκο και μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο στην περίπτωση, που χάσουν και οι δύο ομάδες, με το σύνολο να φτάνει στους τέσσερις.

Ο Αλέξης το αποδέχθηκε, αλλά ο Τζέιμς είπε πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα του, με τον πρώτο αλλά και τον Σάκη να τον κατηγορούν για οπισθοχώρηση στην υπόσχεσή του.

Κάπου εκεί, ο Νίκος πήρε το λόγο και είπε στον Σάκη, τον Αλέξη και τον Τζέιμς να βρεθούν και οι τέσσερις ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να φανεί ποιους συμπαθεί τελικά ο κόσμος. Θα μιλάμε για... μητέρα των μαχών, αν συμβεί κάτι τέτοιο και μέχρι την Τετάρτη (21/4) η αγωνία θα κορυφωθεί.

[/OEmbed][/OEmbed]

Share