Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - πρώην συγκάτοικος Παππά: "Είναι ιδιόρρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας"

"Μου είναι αδιάφορος! Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να είναι..."

Survivor 4 - πρώην συγκάτοικος Παππά:
Reality 22.04.2021 13:57
Από Youweekly Team

Πριν από λίγο καιρό ρεπορτάζ που είχε ειπωθεί στο Ευτυχείτε ανέφερε πως ο πρώην συγκάτοικος του Αλέξη Παππά δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του. Σήμερα, λοιπόν, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, η εκπομπή θέλησε να το πάει ένα βήμα παρά πέρα και βρήκε τον συγκάτοικο Νίκο Μπακανδρέα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα παρουσιάζοντας μια όχι και τόσο καλή εικόνα του ηθοποιού.

Όσα είπε ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά

«Ξέρω ότι τελείωνε ο ρόλος του σεναριακά γι' αυτό αποχώρησε. Είχαμε συγκατοικήσει στις αρχές της δεύτερης χρονιάς στις 8 λέξεις. Μου είναι αδιάφορος σαν άνθρωπος, δεν με αφορά να κάνω παρέα. Είναι ιδιόρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας, δεν σμίξαμε σε κάτι. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να είναι χειριστικός», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα πω straight αυτό που θέλω και δεν θα κινηθώ πίσω από την πλάτη του άλλου».

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά

«Έχουμε συναντηθεί μία φορά, μόνο για δύο λεπτά τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο, δουλεύω σε διαφορετικά μέρη είμαι αρχιτέκτονας και γυρίζω σε διάφορες χώρες. Γνωριστήκαμε στο Μόντε Κάρλο, σε ένα mall ο Αλέξης ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες, εγώ κατέβαινα και ήταν κάτι πολύ χημικό, κοιταχτήκαμε χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον. Κρατούσε ένα κουτί πολύ βαρύ ανεβαίνοντας πάνω, πέταξε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει.

Έτρεξε πίσω μου και μου φώναζε πως ήθελε να μου μιλήσει, μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε αλλά θα μετάνιωνε αν δεν μου μιλούσε. Εγώ του είπα ότι είναι τρελός, μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα από το κινητό και αρχίσαμε να μιλάμε. Μέσω βίντεο είχαμε επικοινωνία. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο για να νιώθουμε ότι είμαστε μαζί… Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν, ήταν μια σχέση διαδικτυακή. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά είναι κάτι που αισθάνεσαι είναι σαν τον ξέρω καλά… Επικοινώνησα με την παραγωγή του Survivor και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5 ημέρες για να μιλήσω με τον Αλέξη… Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα κοιτάξω άλλον άνδρα, ούτε θα δώσω την καρδιά μου αλλού και το έκανα. Περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Allesia Demetz.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - προπονητής Ντάφυ: "Ο Τριαντάφυλλος είναι έξυπνος και ο μόνος εκεί μέσα που..."

Survivor 4: Όταν ο Κατσούλης έτρωγε το ένα γκολ μετά το άλλο ως τερματοφύλακας

Share