Βαλέρια Χοψονίδου: Τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor

Δεν τα λες και λίγα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλέρια Χοψονίδου: Τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor

Δεν παρέμεινε πολύ μέσα στο Survivor, ωστόσο φρόντισε και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις! Ο λόγος φυσικά για την Βαλέρια Χοψονίδου.

Η όμορφη αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου συμμετείχε φέτος στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης και η ανταπόκριση του κόσμου προς την ίδια ήταν αρκετά θετική, παρόλο που έφυγε νωρίς.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητα της όσο και από το Survivor.

Αυτήν την φορά, η η σχεδιάστρια ρούχων πραγματοποίησε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των followers της, μια εκ των οποίων αφορούσε τα κιλά που έχασε στο παιχνίδι.

Τόσα κιλά έχασε στο Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου

Η ίδια απάντησε: «Έχω χάσει μέσα στο παιχνίδι περίπου 4 και άλλα 3 όταν βγήκα από το παιχνίδι»

Βαλέρια Χοψονίδου τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor

Γενέθλια με "άρωμα" Survivor 4 για την Βαλέρια Χοψονίδου

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία συμπλήρωσε 33 χρόνια ζωής. Την όμορφη αυτή ημέρα γιόρτασε με ένα χαλαρό party με θέα την Ακρόπολη, έχοντας στο πλευρό της μόνο λίγα πρόσωπα από το κοντινό της περιβάλλον, λόγω lockdown.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας στιγμιότυπο από την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας αλά Survivor 4, θέλοντας χιουμοριστικά να τιμήσει τα όσα έζησε όταν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου , για όλες τις ευχές σας. Σας τις ανταποδίδω στο μέγιστο στο κάθε έναν ξεχωριστά! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και μην σταματάτε να χαμογελάτε», έγραψε στην ανάρτηση της.

Γενέθλια Βαλέρια Χοψονίδου