Survivor 4 - Γερμανού: «Δεν μου βγάζει νόημα η σχέση του Παππά με την Αλέσια»

«Να κάνουν τον γάμο 28η Οκτωβρίου, προλαβαίνω να ραφτώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Γερμανού: «Δεν μου βγάζει νόημα η σχέση του Παππά με την Αλέσια»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις δηλώσεις που έκανε η σύντροφος του Αλέξη Παππά για τη σχέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν της φαίνεται να έχει και πολύ νόημα.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως γνωρίζει τον ηθοποιό και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να εξηγήσει το τι συμβαίνει με την Αλέσια, ενώ σχολίασε και την δήλωσή της πως είχαν κανονίσει να παντρευτούν την 25η Μαρτίου.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τον Αλέξη Παππά και το Survivor 4

«Γνωρίζοντας πολύ περισσότερο τον Αλέξη Παππά από σας, δε μου βγάζει νόημα αυτή η σχέση. Είχε έπαθλο επικοινωνίας η Alessia. Το γεγονός ότι την έβαλε στο έπαθλο επικοινωνίας, γιατί… Και ποια να βάλει να μου πεις… Είναι ρομαντικό να έχεις συναντήσει κάποιον δύο λεπτά και να έχεις πει ότι θα παντρευτούμε 25η Μαρτίου… Άγιο είχαμε και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα βέβαια βγήκε… Καλύτερα να το κάνουν 28η Οκτωβρίου, εγώ προλαβαίνω και να ραφτώ και όλα αυτά… ».

"Το τι υπάρχει με την Αλέσια θα το πει ο Αλέξης. Είπε κάποια περίεργα πράγματα"

Εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές μια γυναικεία παρουσία η οποία ισχυρίζεται πως έχει... τηλεφωνική και διαδικτυακή σχέση με τον Αλέξη Παππά. Έχει μιλήσει αρκετά για τον "έρωτα με την πρώτη ματιά" που έζησαν δίνοντας λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο Πρωινό ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας, κι αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε τα όσα ακούγονται έξω γι' αυτόν μίλησε και για το θέμα της συντρόφου του.

«Την είδα την Αλέσια χθες, καλή ήταν απλά κάποια πράγματα που είπε ήταν περίεργα. Το τι υπάρχει μεταξύ τους θα τα πει ο Αλέξης όταν θα βγει. Δεν τον ενημέρωσα ότι η Αλέσια έχει μιλήσει σε εκπομπές… Ο Αλέξης έκανε κλήση μόνο σε εμένα, προφανώς αυτό επέλεξε είμαστε και φίλοι, έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου και σε αυτά που λέω. Την τελική απόφαση για το τι θα κάνει θα την λάβει αυτός, εγώ δεν αποφασίζω για τον πελάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.