Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Και ακόμα τον περιμένει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αποκάλυψε πως ο ηθοποιός της είχε πει πως θα την παντρευτεί αν είχε προλάβει να βγει από το παιχνίδι στην 25η Μαρτίου.

Αρκετές φορές έχουμε δει την Αλέσια να στέλνει μήνυμα στον Αλέξη Παππά στα έπαθλα επικοινωνίας και τον ίδιο να κοκκινίζει ολόκληρος. Η Αλέσια αποκάλυψε πως τον περισσότερο καιρό επικοινωνεί με τον Αλέξη μέσω social media ενώ παράλληλα ζηλεύει πολύ να τον βλέπει μέσα στο Survivor 4.

Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στους καυγάδες που έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Παππάς κατά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο στο Μονακό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλάμε μέσω των social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο.

Μου είπε τον Δεκέμβρη ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια ευκαιρία για να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει στη ζωή του. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι θέλει να μου ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω εγώ να την κερδίσω. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον.

Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα άρχισα να κλαίω. Κάναμε πλάκα όταν συζητάγαμε για την κοινή μας ζωή και είπαμε ότι θα μένουμε κάποιο διάστημα εδώ και κάποιο εκεί. Υποσχέσθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία.

Υπήρχαν φορές που ζήλεψα τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θέλω να βλέπω άλλον. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι. Μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα αυτό. Επρόκειτο να παντρευτούμε 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πέστου ότι έχασε το γάμο μας. Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Αλέξη Παππά μιλώντας στο Pop Up.

Αυτά τα χρήματα έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς έχει καταφέρει στο Survivor 4, να είναι από τους πιο μισητούς παίκτες, λόγω της επίθεσης που κάνει κατά συμπαικτών και αντιπάλων του, αλλά και της άσχημης συμπεριφοράς που έχει όταν μιλάει στην κάμερα. Ωστόσο, για να τα κάνει όλα αυτά, έχει υπογράψει όπως φαίνεται να παίρνει πολλά λεφτά.

Οι διάσημοι στον φετινό κύκλο του ριάλιτι πήραν πολλά λεφτά και μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται ακόμη οι δυο από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Ο ηθοποιός αλλά και ο Τριαντάφυλλος που κοντεύει να πάρει όσα και τα χρήματα του επάθλου.

Ο Αλέξης Παπάς επίσης είναι κοντά στις 100.000 ευρώ! Συγκεκριμένα, έρχεται δεύτερος με έσοδα 80.000 ευρώ με 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Survivor 4 χρήματα Αλέξης Παππάς