Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά δημόσια στον Αλέξη Παππά

"Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά δημόσια στον Αλέξη Παππά

Η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά προσπαθεί να κρατιέται γενικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί μόνο για την δουλειά της. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό το όνομά της έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των σκληρών αναρτήσεων που έκανε κατά του, επίσης ηθοποιού, Αλέξη Παππά για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυο μήνες περίπου με αυτήν εδώ την αιχμηρή της ανάρτηση. Τώρα που ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, και ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις της ηθοποιού, της απάντησε εχθές δημόσια αναφέροντας:

«Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Η Γιούλικα, λοιπόν, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έδωσε την δική της τοποθέτηση για να λήξει επιτέλους το θέμα.

Οι δηλώσεις της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά και την συμμετοχή του στο Survivor

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά» είπε η ηθοποιός.

Το βιογραφικό της Γιούλικας Σκαφιδά

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1981 στην Καλαμάτα. Το 2004 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και τραγουδιού.

Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε το 2002 στις Τρεις Χήρες σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη. Το 2006 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Ιωάννα της καρδιάς σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Ακολούθησαν τα Μαύρα Μεσάνυχτα σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου και Το Νησί στο Mega Channel. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου και είχε τεράστια ποσοστά τηλεθέασης, καθώς και θεωρήθηκε μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε στην "Κινέττα" σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου. Έκτοτε έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε πολλές ταινίες όπως Το γαμήλιο πάρτυ το 2008, η Άπνοια το 2010, Οι μαριονέτες το 2015,το Η Ρόζα της Σμύρνης το 2016 κ.ά.

Το 2014 βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις Ορφέας στον Άδη του Τένεσι Ουίλιαμς και Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα του Ευγένιου Ο'Νιλ.

Το 2011 κέρδισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο London greek film festival για την ταινία Άπνοια.