Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος! Γίνεται κουραστικός, αλλά...»

«Όσον αφορά τον Παππά, δεν είδα έναν κακοπροαίρετο άνθρωπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος! Γίνεται κουραστικός, αλλά...»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη και αναφέρθηκε στο Survivor 4. Γιατί θεωρεί πως ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο; Αλλά και γιατί έκανε θετικά σχόλια για τον Αλέξη Παππα;

Δείτε ωστόσο και αποκλειστικά γιατί η πρώην παίκτρια κατήγγειλε τον Γιώργο Κόρομι μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Η εξομολόγηση της Μαριάνθης για το Survivor 4

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Μαριάνθη Κάσδαγλη για το ποιοι κινούσαν τα νήματα

Εκφράστηκες με θετικά λόγια για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος υπήρξε κόκκινο πανί και για τι δύο ομάδες.

Απλώς είπα ότι από την ένωση και μετά -γιατί τότε γνώρισα και τα άλλα παιδιά- δεν είδα έναν κακοπροαίρετο άνθρωπο. Σίγουρα είχε στρατηγική, είναι πολύ έξυπνος και το είχε παραδεχτεί κι ο ίδιος.

Αποκάλυψε στο μεταξύ πως θέλει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4 τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε αρχικά στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ αληθινό άτομο που δεν προσποιείται και μπορεί άνετα να κερδίσει.

«Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ και από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπει πιο πολύ απ' ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλος σου ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες.

Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.