Survivor 4 - Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει άνω κάτω»

«Ό,τι κάνει το ζει και γι’ αυτό είναι έτσι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει άνω κάτω»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Τριαντάφυλλο αλλά και στη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 4.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε και για την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του, Μανώλη Αγγελόπουλο.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο εξήγησε πως είναι πολύ καλό παιδί και πως έχει τον τρόπο να τους κάνει όλους άνω κάτω μέσα στο παιχνίδι. Παρόμοια δήλωση για τον Τριαντάφυλλο έκανε και η Μαριάνθη.

Οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor 4

«Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει όλους άνω κάτω στο Survivor. Είχαμε βρεθεί σε κάποια φιλανθρωπικά καλέσματα, παίζοντας ποδόσφαιρο. Ό,τι κάνει το ζει και γι’ αυτό είναι έτσι. Εγώ δυο φορές τον κυνήγησα. Είναι καλό παιδί όμως».

«Πάνω στην ένταση της νίκης έδωσε το φιλί στον Ηλία»

Καλός φίλος του Τριαντάφυλλος, ο οποίος διαχειρίζεται και την επίσημη fun page σελίδα του στο Instagram, μίλησε στο Πρωινό, για την χαρακτήρα του, αλλά και για όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό 3/5 επεισόδιο του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα μπροστά στην στην κάμερα με τον συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο, μετά από νίκη που πήρε η Κόκκινη ομάδα.

«Αυτό έχουμε δει να το κάνουν πολλοί παίκτες πάνω στην νίκη. Έχει γίνει στο ποδόσφαιρο σε μεγάλες ομάδες. Δεν το παρεξηγώ από μεριά του Τριαντάφυλλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γενιδάκης.