Survivor 4: Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη - Μαριαλένα! Τα μούτρα, οι φωνές, τα κλάματα και οι ζήλιες

Τον έχει πρήξει κανονικότατα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη - Μαριαλένα! Τα μούτρα, οι φωνές, τα κλάματα και οι ζήλιες

Μάρτυρες ενός ακόμη καβγά μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γίναμε στο Survivor, με τους δυο τους να μην κρύβουν τα νεύρα τους, καθένας για το δικό του λόγο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, από την νίκη της κόκκινης ομάδας, με ένα μέρος του επάθλου να αφορά ένα πάρτι με Τούρκους συμπαίκτες τους. Αυτά είναι πράγματα, που δεν αρέσουν στη Μαριαλένα, μιας και δε θέλει να χάνει τον Σάκη από τα μάτια της και, μιλώντας για την ήττα της μπλε ομάδας, ανέφερε φευγαλέα αυτό το κομμάτι του επάθλου.

Την επόμενη ημέρα δεν έκρυψε την κακή της ψυχολογική της κατάσταση και, όταν μίλησε στον Σάκη, εκείνος της φώναξε και σηκώθηκε να φύγει.

Η στάση του αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Μαριαλένα, που άρχισε για ακόμη μια φορά να αμφιβάλλει για τον άνθρωπό της, αν και μάλλον πρόκειται ξανά για κάτι προσωρινό.

Ο καυγάς Σάκη - Μαριαλένας

Ασημακόπουλος: "Ο Νίκος είναι το φερέφωνο του Τζέιμς"

Όλη η παραλία φαίνεται πως βάλλει εναντίον του Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκου Μπάρτζη, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και τους αντιπάλους τους να τους στηλιτεύουν για τη συμπεριφορά τους.

Την επομένη του συμβουλίου, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο, συγχαίροντας τον Παύλο Γαλακτερό για τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Τζέιμς.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, επανέλαβε τη θέση του, μιλώντας για το πόσο κοντά είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Λίγο αργότερα, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τη μεταξύ τους συνεννόηση στα συμβούλια, τονίζοντας πως, "όταν ο Τζέιμς χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, ο Νίκος πετάγεται για να τον βοηθήσει να σκεφτεί, κάνει το φερέφωνο για να πάρει χρόνο ο Τζέιμς".