Survivor 4 - Κεφαλά: «Δεν ξέρω γιατί δεν τα πήγα καλά αγωνιστικά! Μάλλον με έριξε η ψυχολογία μου»

«Όταν είδα τον Σάκη στις οντι­σιόν, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχο­λογικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κεφαλά: «Δεν ξέρω γιατί δεν τα πήγα καλά αγωνιστικά! Μάλλον με έριξε η ψυχολογία μου»

Η Χριστίνα Κεφαλά για ακόμη μια φορά μίλησε για το Survivor 4 και την συμμετοχή της. Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο, όσο διάστημα έμεινε μέσα στο παιχνίδι.

Όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά για το Survivor 4

Μπήκες στο παιχνίδι για να κερδίσεις; Όταν γνώρισες από κοντά τους συμπαίκτες σου και τι συνθήκες, πίστεψες ότι μπορούσες να τα καταφέρεις;

Στον εαυτό μου πιστεύω πάρα πολύ. Δεν ξέρω, ειλικρινά, για­τί αγωνιστικά δεν τα πήγα τόσο καλά. Μάλλον με έριξε πολύ η ψυχολογία μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό μου έπεσα ακόμα περισσότερο. Όμως, όταν έφυγα από την Ελλάδα, είχα γράψει σε ένα χαρτάκι στη μητέρα μου: «Μαμά, θα γυρί­σω νικήτρια». Δεν γύρισα νική­τρια με έπαθλο, αλλά σίγου­ρα γύρισα νικήτρια στη ζωή, γιατί με όλο αυτό που έγινε με τον τραυματισμό μου, επέστρε­ψα στην Ελλάδα και είμαι καλά στην υγεία μου.

Survivor 4  Κεφαλά

Πώς ήταν το κλίμα όταν φτάσατε στην παραλία, λόγω της ιστορίας μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας;

Όταν είδα τον Σάκη στις οντι­σιόν, πριν μπούμε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχο­λογικά. Όταν πήγαμε στο νησί και είδαμε τη Μαριαλένας, σκε­φτόμουν τι θα περνούσε από το μυαλό της και τι θα έλεγε για μένα, πώς θα επηρέαζε αρ­νητικά και τους άλλους που έμεναν στην καλύβα. Μετά, όμως, συζητήσαμε, τα βρήκα­με και όλα πήγαν καλά , είπε στο 7 μέρες Tv. Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 4;

«Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και σχολίασε τη στάση που κράτησε μπαίνοντας στο παιχνίδι και την σχέση του με την Μαριαλένα.

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε. Ενώ, έχει αποκαλύψει πως με τον Σάκη η Χριστίνα συζούσε.