Survivor 4 trailer 10/5: Σκοτώνονται μεταξύ τους στην παραλία ΌΛΟΙ!

Στα μαχαίρια Σάκης - Μαριαλένα, Χαμπέρη - Καρολίνα και ο Κόρο πάλι με τον Ντάφυ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 10/5: Σκοτώνονται μεταξύ τους στην παραλία ΌΛΟΙ!

Ηρεμία δεν θα βρει όπως φαίνεται αυτός ο καημένος ο Άγιος Δομίνικος! Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς πολύ χαλαρό σε σύγκριση με το σημερινό. Πήραμε μια γεύση από το trailer και... θα γίνει το έλα να δεις!

Αρχικά να πούμε το αναμενόμενο... Ότι σας είπε το Youweekly.gr στα spoils του φυσικά και βγήκε! Οι Μπλε πήραν την πρώτη νίκη της εβδομάδας και απόλαυσαν εκτός από φαγητό και μια απίστευτη εμπειρία στην Πούντα Κάνα με δελφίνια και τα σχετικά. Οι εικόνες τρομερές!

Από το χθεσινό επεισόδιο πήραμε μια ιδέα για το τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα στο νησί! Η Καρολίνα είχε την πρώτη της ένταση με την Ελένη Χαμπέρη, κι αυτό φαίνεται πως θα συνεχιστεί σήμερα! Από την άλλη για ακόμα μια φορά παρατηρήθηκε μια ένταση μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη! Σήμερα θα πλακωθούν για τα καλά... Η Μαριαλένα πάλι κλαμένη. Θυμάστε την τελευταία φορά που την είδατε να χαμογελάει; Γιατί εγώ μόνο να κλαίει την βλέπω... Εντάξει, όλοι περνάνε δύσκολα, μην με πείτε κακιά το καταλαβαίνω αλλά... κάπου λίγο ώπα!

Επίσης, έχουμε ασυλία σήμερα - την πρώτη της εβδομάδας - και το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα ποια ομάδα θα την κερδίσει, όπως και ποιος θα κερδίσει ατομική ασυλία αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε πάλι μια λεκτική διαμάχη Ντάφυ και Κόρο... Καιρό είχαμε! Ο Κόρο τα έχει πάρει λίγο και με την Καρολίνα... Σας το είπα; Αν όχι σας το λέω τώρα...

Δείτε το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Το σημερινό 10/5 trailer του Survivor 4

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils