Survivor 4 spoiler 10/5: Ο παίκτης που κερδίζει ατομική ασυλία - ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ!

Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 10/5: Ο παίκτης που κερδίζει ατομική ασυλία - ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ!

Ούτε 09:00 δεν έχει πάει και το Youweekly.gr έχει πάρει φωτιά στην θεματολόγια του! Όσα, δε, αφορούν το Survivor θα τα διαβάσετε πρώτα εδώ και το ξέρετε!

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως, σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, θα γίνει το έλα να δεις στο νησί! Νέοι καυγάδες, νέα στρατόπεδα, νέες συμμαχίες λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό!

Απόψε, δε, έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Την Κυριακή, να υπενθυμίσουμε, πως το έπαθλο φαγητού αλλά και το ταξιδάκι στην Πούντα Κάνα το κέρδισαν οι Μπλε άρα... θα πάνε στο αγώνισμα σήμερα και φαγωμένοι και με ανεβασμένη ψυχολογία! Καλά σημάδια και τα δυο.

Βέβαια, είναι αρκετά αυτά για να τους κάνουν να πάρουν τη νίκη; Μην το πολυσκέφτεστε, δεν χρειάζεται να μαντέψετε. Σας έχουμε πει ήδη ποια ομάδα κερδίζει απόψε οπότε... ας μιλάμε από δω και πέρα με ανοιχτά χαρτιά!

Ποιος παίρνει απόψε 10/5 ατομική ασυλία στο Survivor

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, απόψε την πρώτη ασυλία την κερδίζουν οι Κόκκινοι άρα οι Μπλε πάνε να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να προφυλάξει τον εαυτό του αυτή την εβδομάδα από την ψηφοφορία;

Survivor 4 spoiler 10/5 ποιος κερδίζει ατομική

Σε αυτό το στάδιο που έχει φτάσει το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα η ατομική ασυλία και σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο αυτός που θα καταφέρει να την πάρει είναι ο Νίκος Μπάρτζης!

Είναι δυνατός παίκτης και τα πάει γενικά καλά στα αγωνίσματα της ατομικής! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στο συμβούλιο αν και το όνομα που θα γραφτεί στους ψήφους το γνωρίζουμε ήδη...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!