Survivor 4: «Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ εμένα και του Ηλία Μπόγδανου»

Η αποκάλυψη γνωστής τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ εμένα και του Ηλία Μπόγδανου»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του «Your Face Sounds Familiar» -δείτε εδώ τα highlights της Κυριακής- και μεταξύ των άλλων μίλησε με τη Τάνια Μπρεάζου.

Η νεαρή τραγουδίστρια που συμμετέχει στον φετινό κύκλο του σόου μεταμορφώσεων ρωτήθηκε για την σχέση της με τον τραγουδιστή και παίκτη του Survivor, Ηλία Μπόγδανο.

Τάνια Μπρεάζου και Ηλίας Μπόγδανος

Οι δυο τους συμμετείχαν πέρσι στο YFSF και πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται ενώ ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι.

«Δεν συμβαίνει κάτι. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν απλώς φίλοι. Ο Ηλίας είναι ένα πολύ καλό παιδί και κάναμε όλοι μαζί παρέα πέρσι. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε η Τάνια Μπρεάζου.

Οι δηλώσεις της Τάνιας Μπρεάζου για τον Ηλία Μπόγδανο

Γαμπρός ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το παιχνίδι;

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor 4 για τη νίκη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα φιλιά στο στόμα που ανταλλάσσει με τον Τριαντάφυλλο.

Ένας καλός του φίλος, ο Μάριος Αλεξιάδης, μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και σχολίασε τόσο το γεγονός αυτό όσο και την σχέση που διατηρεί ο Ηλίας εκτός του παιχνιδιού! Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το δούμε και γαμπρό μετά το παιχνίδι η απάντηση άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο!

"Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι είναι αυτός που γνώριζα κι έξω. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος και μπορεί να κάνει κάτι από τον ενθουσιασμό του χωρίς να το σκεφτεί. Και ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει πως έχει αυτή την τρέλα οπότε ναι ήταν κάτι αστείο.

Τον Ηλία, όταν τον ενοχλούν κάποια πράγματα δεν θα το κρύψει, θα μιλήσει, θα το πει. Δεν ξέρω αν την μπιφτέκα την γύρισε ο Ηλίας ή ο Τζέιμς. Γενικά η αλήθεια είναι κάπως στην μέση. Ο Ηλίας δείχνει πως είναι όπως πρέπει να είναι. Η Αλεξάνδρα είναι η κοπέλα του και τον στηρίζει κι αυτή με τον δικό της τρόπο.

Της άφησε κάποια πράγματα πριν μπει στο παιχνίδι. Έκανε κάποιες κινήσεις για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόταση γάμου όταν βγει από το παιχνίδι, αυτά είναι δικά τους πράγματα.", είπε μεταξύ άλλων.