Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Τι του είπε για την Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Το όνομα του Γιώργου Λιβάνη ακούγεται περισσότερο κι από κάποιους που όντως συμμετέχουν στο Survivor και για όλα προφανώς φταίει η... Μαριαλένα και η σχέση που απέκτησε στο παιχνίδι με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Η σχέση αυτή γίνεται καθημερινά θέμα συζήτησης και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στο τρίωρο επεισόδιο κατέχει πολλά τηλεοπτικά λεπτά. Ξέρουν τι πουλάει. Δεν είναι τυχαίο που τα νούμερα είναι στον Θεό.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα απασχολούν πολύ οπότε και τις ψάχνουμε.

Η επικοινωνία Κατσούλη - Λιβάνη

Νέες πληροφορίες που ήρθαν αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο για να τον ρωτήσει αν θέλει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην Μαριαλένα. Εκείνος του είπε όχι ευγενικά και η συζήτηση τελείωσε κάπου εκεί.

Άρα δυο τα κρατούμενα. Ο Σάκης ήξερε πως η Μαριαλένα είναι αλλού αλλά παρ' όλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι για να την διεκδικήσει και δεύτερον, ο Λιβάνης ήξερε πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό.

Χαμός σε μαγαζί με την παρουσία του Γιώργου Λιβάνη

Κι ενώ η σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη συνεχίζει να απασχολεί με τα καμώματά της στο Survivor 4, ο ίδιος κρατά σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα και συνεχίζει να κάνει στην ζωή του και στην καθημερινότητά του πράγματα που τον κάνουν να νιώθει καλά.

Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής αποφάσισε μιας και η εστίαση άνοιξε να βγει με τους φίλους τους να περάσει καλά - δείτε εδώ και την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media. Όχι καλά, αλλά υπερβολικά καλά θα μπορούσαμε να πούμε πως πέρασε αφού... ο γυναικείος πληθυσμός παραλήρησε στο πέρασμά του. Είναι κι ομορφάντρας τι να κάνουμε!

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιβάνης δεχόταν το ένα σφηνάκι μετά το άλλο από γυναίκες που τον περιτριγύριζαν. Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα θα δείτε και πλάνα από την παραμονή του στο μαγαζί.