Survivor 4: Ταβλαδάκης εναντίον Καφετζή - «Δεν θα απαντήσω στην προσβολή σου αγαπητέ κύριε James»

«Το παιχνίδι έχει τελειώσει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ταβλαδάκης εναντίον Καφετζή - «Δεν θα απαντήσω στην προσβολή σου αγαπητέ κύριε James»

Σε δύο αιχμηρά story προχώρησε πριν από λίγο ο Γιώργος Ταβλαδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στα οποία αναφέρεται στον Τζέιμς Καφετζή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά από ερωτήσεις αρκετών ακόλουθων του, θέλησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις που έκανε ο Τζέιμς, λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος λοιπόν απάντησε στον χαρακτηρισμό του «κακομοίρη» που του πρόσαξε ο Τζέιμς και τόνισε πως όχι μόνο διαφωνεί, μιας και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την μοίρα που έχει πάρει η ζωή του, αλλά ούτε θα μπει στον κόπο να απαντήσει στις προσβολές του, καθώς το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Τα instastories του Γιώργου Ταβλαδάκη για τον Τζέιμς Καφετζή

 Survivor 4 Ταβλαδάκης εναντίον Καφετζή ανάρτηση

 Survivor 4 Ταβλαδάκης εναντίον Καφετζή

«Ο Τζέιμς πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε»

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην τριάδα της Μπλε ομάδας Άννα Μαρία - Τζέιμς - Μπάρτζη.

Τώρα που βγήκε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, θεωρείτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώην μπλε;

Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν. Νομίζω ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν και να προσαρτηθούν στους υπόλοιπους. Ειδικότερα ο Τζέιμς, γιατί φοβάται να μην ψηφίζεται κάθε εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι θα ηρεμήσουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Η Άννα Μαρία ήταν τελικά ο ενορχηστρωτής ή ο Τζέιμς;

Ο Τζέιμς. Εκείνος πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε.

Survivor 4 Ταβλαδάκης

Ένα άλλο θέμα που συζητιέται πολύ, είναι η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα. Ισχύει ότι είναι μόνο φίλοι πια;

Είναι ξεκάθαρα φίλοι και, από τη στιγμή που υπάρχει κι ένα άτομο για τη Μαριαλένα έξω, καλό είναι να συνεχίσει έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι και σωστό.

Πώς σας φάνηκε που ο Αλέξης μίλησε γι’ αυτό, τονίζοντας ότι ταιριάζουν πολύ, και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν έρθει πιο κοντά;

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, από σεβασμό και μόνο προς το άτομο που είναι έξω. Αν ήταν ελεύθεροι και οι δύο, και να έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα άτομο που συνδέεται μαζί του, καλό είναι να σεβόμαστε και να μην προχωράμε σε τέτοιου είδους δηλώσεις.