Survivor 4: Η τούρτα που έκανε δώρο ο Κώστας Παπαδόπουλος στην Ιωάννα Μαλέσκου

Είχε πάνω την Μπαλού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η τούρτα που έκανε δώρο ο Κώστας Παπαδόπουλος στην Ιωάννα Μαλέσκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και αιφνιδίασε την Ιωάννα Μαλέσκου με το δώρο που της προσέφερε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που δέχτηκε ένα κύμα ανθρώπων στο μαγαζί του μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, αναφέρθηκε τόσο στην μοναδική εμπειρία που έζησε όσο και στους συμπαίκτες του. Πριν από αυτό όμως, ο ζαχαροπλάστης μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το ταλέντο του.

Έτσι λοιπόν θέλησε να κάνει ένα δώρο στην παρουσιάστρια, πριν ξεκινήσει η συζήτηση για αυτό και έφερε μια φανταστική τούρτα που έφτιαξε.

Πάνω φυσικά είχε σχέδιο την σκυλίτσα της, την Μπαλού, με την Ιωάννα να έχει πάθει πλάκα!

«Για νικητή θα ψήφιζα τον Κόρο»

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4. Ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε με την συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν το πίστεψα πως αποφάσισε ο Τζέιμς να αποχωρήσει και δεν το πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει πάρα πολλά μέσα, ήλπιζα ότι θα πήγαινε μέχρι πάρα πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor», ανέφερε.

Όσον για το γεγονός πως το παιχνίδι παίρνει παράσταση, είπε: «Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor και πίστευα ότι θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor. «Δεν υπήρχαν ενδείξεις για την απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει από το Survivor».

Ενώ, μεταξύ άλλων είπε πως για νικητή του παιχνιδιού θα ψήφισε τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι.