Survivor 4: Χαμός στο ζαχαροπλαστείο του Κώστα Παπαδόπουλου - Τον περίμεναν απ' έξω

Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Χαμός στο ζαχαροπλαστείο του Κώστα Παπαδόπουλου - Τον περίμεναν απ' έξω

Το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - και εννοείται πως την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα Τετάρτη, η κάμερα της εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε στο ζαχαροπλαστείο του!

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως έγινε χαμός από τις χαιρετούρες κι από τον κόσμο που περίμενε τον Κώστα. Ωστόσο ο ίδιος θα παραμείνει σε καραντίνα για όσες ημέρες χρειάζεται και μετά θα βγει να μιλήσει.

Μέχρι στιγμής παραχώρησε δηλώσεις η σύζυγός του και αποκάλυψε τι συνέβη το πρώτο βράδυ που μπήκε ξανά σπίτι μετά από τόσο καιρό.

Πλάνα από το ζαχαροπλαστείο του Κώστα Παπαδόπουλου

"Γύρισε στις 2 τη νύχτα. Και τα τρία μικρά κοιμόντουσαν αλλά χαρήκαμε πάρα πολύ.Ήταν πολύ μαυρισμένος το μαλλί του κατάξανθο, πολύ μαλλί πολύ μούσι. Ο Κώστας είναι πάνω στο σπίτι τώρα. Η πρώτη κουβέντα που μου είπε ήταν "που είναι τα παιδιά;".

Φαγητό του είχα φτιάξει σούπα με παντζάρι.

Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.